Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όταν λέμε χάλι, θα εννοούμε την ΕΠΟ!

Όταν λέμε χάλι, θα εννοούμε την ΕΠΟ!
Κυριακή, 12 Μαΐου 2019 - 21:12
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Εδώ η ΕΠΟ, εκεί η ΕΠΟ, που είναι η ακατάλληλη ΕΠΟ; Και μην πείτε ότι είχε το βάρος της διοργάνωσης του τελικού ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1-0, αφού επρόκειτο για αστειότητα, για κατάντια και όχι για γιορτή του ποδοσφαίρου όπως κανονικά έπρεπε να είναι. Άλλωστε, η παρούσα ομοσπονδία ασχολείται μόνο με τα ασόβαρα πράγματα, τα υπόλοιπα τα έχει παραδώσει στον Βασιλειάδη που επέβαλε τελικό με προσκλήσεις, πιο πριν την αναδιάρθρωση, ενώ μια ακόμη απόδειξη ακαταλληλότητας είναι ότι δεν έχει ενημερώσει τόσο τις ομάδες όσο και τους φιλάθλους για την απειλή του Grexit.

Όλα αυτά παρότι ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA, Χέρμπερτ Χούμπελ προειδοποίησε ωμά ότι ο κίνδυνος όχι μόνο είναι ορατός αλλά βρίσκεται προ των πυλών. Όμως, η ΕΠΟ κρύβεται, αν και πολλές απαιτήσεις έχουμε από τη διοίκηση Γραμμένου, δηλαδή από μια ανύπαρκτη διοίκηση ομοσπονδίας που δείχνει παραδομένη στα θέλω της «εξυγίανσης» αλλά ούτε και σε αυτό τα βρίσκουν μεταξύ τους.

Οι εξελίξεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο άρχισαν να τρέχουν. Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει, καθώς στη FIFA συστάθηκε ομάδα εργασίας για να πραγματοποιήσει εισηγήσεις στην Επιτροπή Εθνικών Ομοσπονδιών, παράλληλα με τις εκθέσεις που έχουν υποβάλει ο Χούμπελ και ο Φούσεκ. Για τον πρώτο έχει διαρρεύσει ότι είναι επιβαρυντική, ο δεύτερος είναι έναν χρόνο στην Ελλάδα και στην ΕΠΟ δεν έχει αλλάξει κάτι! Απόδειξη ότι η κατάσταση είναι ίδια και χειρότερη αποτελεί ότι για δεύτερη φορά η ομοσπονδία απειλείται με Grexit.

Σύμφωνα, πάντα με πληροφορίες, το... καλύτερο που μπορεί να τύχει στην ΕΠΟ είναι να αυξηθεί η κηδεμονία. Όλα δείχνουν, με βάση και τις πληροφορίες που υπάρχουν, ότι στην ομοσπονδία θα τοποθετηθεί ξένος υπερπρόεδρος, μαζί με επιτροπή παραγόντων από το εξωτερικό και η ομοσπονδία δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα χωρίς την έγκρισή τους.

Διαβάστε επίσης

Διαλυμένο το ποδόσφαιρο

Διαλυμένο το ποδόσφαιρο

Μια απλή ματιά στο το τι γίνεται αρκεί να καταδείξει την κατάσταση. Για παράδειγμα στον τελικό Κυπέλλου οι αστυνομικοί θα είναι τριπλάσιοι από τους φιλάθλους!!!