Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

FIFA και UEFA έχασαν κάθε ιδέα με την απίθανη ΕΠΟ

FIFA και UEFA έχασαν κάθε ιδέα με την απίθανη ΕΠΟ
Τρίτη, 14 Μαΐου 2019 - 08:55
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Μπορεί τα επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου να μην προβάλλονται για να μην χαλάσει η... μαγιά της ήδη σάπιας «εξυγίανσης», όμως στη FIFA και στην UEFA την... άκουσαν για τα καλά, επειδή είχαμε το παγκόσμιο φαινόμενο να γίνουν επεισόδια σε αγώνα κεκλεισμένων των θυρών. Με άλλα λόγια, η «εξυγίανση» έγραψε ιστορία και ταυτόχρονα έγινε ένα ακόμη παγκόσμιο ρεκόρ ξεφτίλας! Πως τα καταφέρνουν και εκεί που λένε ότι τα έχουμε δει όλα, τελικά διαπιστώνουμε ότι δεν έχουμε δει τίποτα;

Σύμφωνα με πληροφορίες, FIFA και UEFA έχασαν κάθε ιδέα για την ανίκανη ΕΠΟ. Σα να μην έφτανε που δεν μπορεί να διοργανώσει τελικό με θεατές, έγιναν και σοβαρά επεισόδια σε τελικό κεκλεισμένων των θυρών! Τα γεγονότα στο «κλειστό» Ολυμπιακό Στάδιο ήρθαν να προστεθούν στην επιβαρυντική έκθεση του Χούμπελ για το ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν είναι κρυφό ότι ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA προειδοποίησε με Grexit στο προηγούμενο ΔΣ της ΕΠΟ.

Επίσης, δεν είναι κρυφό ότι η FIFA και η UEFA ετοιμάζουν σκληρά μέτρα. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες έκαναν λόγο για επιβολή υπερπροέδρου και μιας επιτροπής εμπειρογνωμόνων και παράλληλα η ΕΠΟ δεν θα παίρνει απόφαση, αν δεν την έχουν εισηγηθεί οι νέοι επίτροποι ή αν δεν τους έχει ενημερώσει. Όμως, δεν θα είναι έκπληξη αν επανέλθει το παλαιότερο σενάριο περί επιβολής διοικούσας, επειδή πιο ανίκανη ομοσπονδία δεν πρέπει να υπάρχει στον παγκόσμιο ποδοσφαιρικό χάρτη και δεν υπερβάλλουμε με όσα γίνονται ή δεν γίνονται! Η ΕΠΟ απουσιάζει από παντού!

Διαβάστε επίσης

Όταν λέμε χάλι, θα εννοούμε την ΕΠΟ!

Όταν λέμε χάλι, θα εννοούμε την ΕΠΟ!

Το ποδόσφαιρο απειλείται με Grexit και με αυστηρότερη επιτροπεία, όμως στο Πάρκο Γουδή έχουν άγνοια κινδύνου και δεν ενημερώνουν τις ΠΑΕ και τους φιλάθλους. Γράφει ο Βάιος Μπαλάφας.