Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το ανάγνωσμα του πανικού τους!

Το ανάγνωσμα του πανικού τους!
Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2019 - 08:55
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Φαίνεται πως στην ΕΠΟ δεν έχουν σοβαρά πράγματα για να ασχοληθούν, εκτός αν έχουν βαλθεί να αποδείξουν ότι έχασαν τα αβγά και καλάθια. Ενώ το κορυφαίο ζητούμενο είναι η επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου, την ευθύνη του οποίου έχει η ανίκανη ομοσπονδία που συγκλονίζεται από τον εμφύλιο πόλεμο (του μπλοκ του βορρά με το μπλοκ του νότου), ενώ μέχρι πρότινος περίμεναν τα δήθεν μέτρα της FIFA (που αποδείχθηκαν μια τρύπα στο νερό, καθώς έμεινε όλη η «ωραία ατμόσφαιρα», σύμφωνα με τη ρήση του Ντίνου Ηλιόπουλου), ενώ ανέμεναν μέχρι και το Greexit, όπως τους είχαν προειδοποιήσει, τελικά φτάσαμε στο νέο αφήγημα...

Ενώ υπάρχουν τόσο σοβαρά θέματα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, στην Ομοσπονδία αποφάσισαν να το ρίξουν στην... πολιτική για να έχουν νέο αφήγημα. Στους διαδρόμους της κυκλοφορεί ότι φοβούνται κρατικές παρεμβάσεις από την επόμενη Κυβέρνηση, λέγεται μάλιστα ότι έχουν εκφράσει τους φόβους τους και στη FIFA και στην UEFA!

Τελικά, μήπως έχασαν και τα αβγά και τα καλάθια; Υπάρχει κάποιος στο Πάρκο Γουδή που να έχει μαντικές ικανότητες; Εχει και τη σημασία τους ποιοι ανησυχούν!

Είναι αυτοί που άφηναν τον Βασιλειάδη να φαίνεται σαν... υπερπρόεδρος, έναν Υφυπουργό Αθλητισμού που όχι μόνο μιλούσε για τη διαιτησία και την αθλητική δικαιοσύνη (σ.σ. το... άβατο του αυτοδιοίκητου), παράλληλα αποφάσισε να επιβάλει την αναδιάρθρωση (δηλαδή τους όρους διεξαγωγής των πρωταθλημάτων, με την ομοσπονδία θεατή και χειροκροτητή), όπως το ίδιο ισχύει και για τον τελικό Κυπέλλου που έγινε κεκλεισμένων των θυρών.

Λένε τώρα ότι ο Χούμπελ θα ...παρατηρεί αν υπάρξουν κρατικές παρεμβάσεις, τη στιγμή που ο Φούσεκ συναντήθηκε με τον Βασιλειάδη χωρίς να βγει ούτε Δελτίο Τύπου, τόσο ως αναγγελία, όσο και ως προς το περιεχόμενο του ραντεβού.

Διαβάστε επίσης

Το... παραμύθι του Μ. Γκαγκάτση

Το... παραμύθι του Μ. Γκαγκάτση

Ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ έκανε «εξυγίανση» με τον Λυσάνδρου, όμως χάθηκαν στις,... στροφές ενώ αποδείχθηκε πως ενδιαφέρονταν μόνο για τις ομάδες τους. Γράφει ο Βάιος Μπαλάφας.