Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ προκαλούν για το κουμάντο

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ προκαλούν για το κουμάντο
Σάββατο, 8 Ιουνίου 2019 - 08:57
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Στα χαρακώματα βρίσκονται τα δυο μπλοκ (βορρά και νότου) που ρήμαξαν ήδη την ΕΠΟ και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τις συνέπειες. Το θέμα στην ομοσπονδία έχει να κάνει με το ποιο από τα δυο (μαύρο ή κίτρινο) θα αναλάβει το κουμάντο. Αυτό θα είναι και το... τρόπαιο της μετωπικής σύγκρουσης τους. Το αποκορύφωμα αποτελεί πως ούτε η μια πλευρά ούτε η άλλη είναι σίγουρη για τις ψήφους που έχει στο 17μελές ΔΣ της ΕΠΟ, καθώς ουδείς αποκλείει το ενδεχόμενο να υπήρξαν μετακινήσεις που δεν έχουν εκδηλωθεί!

Χωρίς αμφιβολία, ο συγκεκριμένος πόλεμος, που ξεκίνησε εδώ και μήνες από τις εκλογές κάποιων ΕΠΣ είναι αυτός που οδήγησε την ΕΠΟ στο κατώτατο σκαλί (πιο κάτω δεν έχει) της απαξίωσης. Η... εξυγίανση απέδειξε πως ποτέ δεν ήθελε τις Κυριακές, όπως... διαφήμιζαν τα «παπαγαλάκια» τους, παρά στόχος ήταν το κουμάντο στην ΕΠΟ.

Όσο βολεύτηκαν μαζί, βολεύτηκαν. Πλέον κατάλαβαν ότι δεν μπορούν να βολευτούν άλλο και η μόνη λύση η μια πλευρά να πάρει τα ηνία από την άλλη.

Βέβαια, άπαντες γνωρίζουν ότι τίποτα σε αυτή την ακατάλληλη ΕΠΟ δεν θα γινόταν αν δεν υπήρχε η Κυβέρνηση. Όμως, κακά τα ψέματα, τους στήριξε και η FIFA με την UEFA για να ξεφτιλίσουν όχι μόνο το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και την... εξυγίανση που θα έκαναν. Η Κυβέρνηση μετράει αντίστροφα, όμως μένουν οι υπερκείμενες αρχές. Εδώ ταιριάζει η ρήση «έσπειραν ανέμους, θα θερίσουν θύελλες».

Υπάρχουν πολλά παραδείγματα που αποδεικνύουν ότι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έχουν σε πρώτο πλάνο μόνο τα συμφέροντά τους. Πάρτε για παράδειγμα τη διαιτησία: Ο ΠΑΟΚ ζητεί την αποπομπή του Κομίνη που ορίζεται στις άλλες ομάδες αλλά όχι στους Θεσσαλονικείς, ενώ η ΑΕΚ μετά τον τελικό Κυπέλλου, όπου φωνάζει ότι δεν της δόθηκε ένα πέναλτι, θυμήθηκε να αμφισβητήσει τον Περέιρα.

Διαβάστε επίσης

Το... παραμύθι του Μ. Γκαγκάτση

Το... παραμύθι του Μ. Γκαγκάτση

Ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ έκανε «εξυγίανση» με τον Λυσάνδρου, όμως χάθηκαν στις,... στροφές ενώ αποδείχθηκε πως ενδιαφέρονταν μόνο για τις ομάδες τους. Γράφει ο Βάιος Μπαλάφας.

Το ανάγνωσμα του πανικού τους!

Το ανάγνωσμα του πανικού τους!

Αυτοί που έκαναν τον Βασιλειάδη «πρόεδρο», φοβούνται κρατικές παρεμβάσεις στην ΕΠΟ. Χαλάει η... ωραία ατμόσφαιρα. Γράφει ο Βάιος Μπαλάφας.