Ντουντούκα
Άντε να αρχίσει ξανά η μπαλίτσα να δούμε Θρύλο...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Στην ΕΠΟ καίνε κάρβουνο, η Εθνική βυθίστηκε και ψάχνουν να βρουν αν πατώνουν

Στην ΕΠΟ καίνε κάρβουνο, η Εθνική βυθίστηκε και ψάχνουν να βρουν αν πατώνουν
Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019 - 14:23

Στην ΕΠΟ τα... γνωστά! «Εμφύλιος» και... ξερό ψωμί. Οι μισοί εναντίον τον άλλων μισών και στη μέση η Εθνική. Αρκετοί θέλουν να φύγει ο Αναστασιάδης, μετά το στραπάτσο με την Αρμενία, αλλά το μεγάλο ...ροντέο θα γίνει με τον διάδοχό του. Μια σου ΠΑΟΚ (Ιβάν) και μια μου ΑΕΚ (Μελισσανίδης) και δεν το λέμε εμείς αλλά όλη η ποδοσφαιρική πιάτσα. Τα γνωστά.

Τα γνωστά και για τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Ο Γραμμένος μετά τον έλεγχο του ΔΣ «έχασε» και την Εθνική, καθώς βιάστηκε να στηρίξει τον Αναστασιάδη, πριν τον αγώνα με την Αρμενία.

Δηλαδή, ελπίδα καμία...

Στην ΕΠΟ καίνε κάρβουνο. Ακόμη να διώξουν έναν προπονητή που έχει ξεπεραστεί από την εποχή και γύρισε την Εθνική στο 1950.

Το... καράβι (= Εθνική) βυθίστηκε και ψάχνουν να βρουν, αν πατώνουν. Το μπλοκ του βορρά θέλει να κρατήσει τον έλεγχο και το μπλοκ του νότου, που ήταν από την πίσω πόρτα, να τον πάρει.

Ποια σύσκεψη ρε παιδιά, πάρτε άδεια από τον Ιβάν και διώξτε τον για το... καλό σας, να μην έχετε πρόβλημα αλλά και να κάνουμε και χιούμορ).Πάρτε και απόφαση η ομοσπονδία να επενδύσει στον προπονητή. Ολη η ποδοσφαιρική πιάτσα γνωρίζει πως αν ο Αναστασιάδης δεν αποτελούσε επιθυμία του Σαββίδη, δεν θα περνούσε ούτε απέξω από την πόρτα της ΕΠΟ ως ομοσπονδιακός τεχνικός.

Δεν χρειάζεται κριτική για τον Αναστασιάδη. Το δείχνουν τα αποτελέσματα. Ούτε τα... προσχήματα μιας τυπικής ομάδας δεν έμειναν στην Εθνική.

Το... φαινόμενο Μπασινάς!

Αυτό, να είναι ο Αναστασιάδης στο... κάδρο και ο Μπασινάς ο σύνδεσμος μεταξύ προπονητή παικτών που το βάζετε; Αυτός κι αν απέτυχε αφού φτάσαμε στο σημείο παίκτες (Παπασταθόπουλος) να κράζουν δημόσια τον προπονητή τους.

Και στήριξε και τον Αναστασιάδη! Ποιος ο Μπασινάς που δεν έχει ούτε πτυχίο προπονητή! Και τη στιγμή που θα φύγει ο κόουτς θα μείνει ο Μπασινάς που στήριξε έναν προπονητή, ο οποίος είναι ανεπιθύμητος στους παίκτες.

Διαβάστε επίσης

Το... παραμύθι του Μ. Γκαγκάτση

Το... παραμύθι του Μ. Γκαγκάτση

Ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ έκανε «εξυγίανση» με τον Λυσάνδρου, όμως χάθηκαν στις,... στροφές ενώ αποδείχθηκε πως ενδιαφέρονταν μόνο για τις ομάδες τους. Γράφει ο Βάιος Μπαλάφας.