Ντουντούκα
Άντε να αρχίσει ξανά η μπαλίτσα να δούμε Θρύλο...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Λουστείτε... «εξυγίανση» με την Εθνική

Λουστείτε... «εξυγίανση» με την Εθνική
Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2019 - 08:32
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ξέρετε ποιο είναι το χειρότερο για αυτή την ΕΘνική; Πως με αυτή την ΕΠΟ δεν υπάρχει ελπίδα!

Πως είναι δυνατόν να αποφασίσουν για την Εθνική αυτοί που ομόφωνα προσέλαβαν τον Αναστασιάδη, όμως δεν παραιτήθηκε κανείς μετά την ήττα από την Αρμενία; Πως είναι δυνατόν να αποφασίσει ένα ΔΣ χωρισμένο στα δυο με τους βόρειους να περιμένουν τη... φώτιση από βορειότερα, είναι κοινό μυστικό ότι περιμένουν τον Ιβάν Σαββίδη, για να δρομολογηθούν οι εξελίξεις αποπομπής του Αναστασιάδη και τους νότιους να περιμένουν να πάρουν σειρά, δηλαδή τα ηνία της ομάδας; Είναι τυχαίο που ακούγονται οι Χιμένεθ και Δέλλας ως αντικαταστάτες του; Για να ξαναγίνουν πάλι τα ίδια; Να επιλέγονται οι παίκτες όχι με κριτήριο την απόδοσή τους και να βγαίνουν δημοσιεύματα με ριπές λάσπης για να δικαιολογήσουν αποκλεισμούς παικτών;

Είναι η «εξυγίανση» αλλά μην την πιείτε, λουστείτε! Η Εθνική δεν πρόκειται να «καθαρίσει» όσες αλλαγές και να κάνουν επειδή υπάρχει αυλή παρασκηνίου που χρειάζεται γκρέμισμα και η παρούσα ΕΠΟ δεν μπορεί να το κάνει.

Ακόμη γιατί να φταίει μόνο ο Αναστασιάδης και όχι οι Μπασινάς; Δεν προσελήφθη ως σύνδεσμος μεταξύ παικτών-προπονητή, που έγιναν από «δυο χωριά χωριάτες», δηλαδή τεχνικός διευθυντής ένας άνθρωπος που δεν έχει πτυχίο προπονητή; Λέγεται πως ο Μπασινάς δεν στήριξε τυχαία τον Αναστασιάδη αλλά συνεννοήθηκε με τον Γραμμένο.

Πιο... σκορποχώρι δεν γίνεται!

Στην Εθνική συμβαίνουν πράγματα πέρα από κάθε φαντασία. Πιο σκορποχώρι δεν γίνεται. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Παπασταθόπουλος και ο Μανωλάς φέρονται να είπαν στον Γραμμένο ότι δεν θα ξαναπαίξουν στην Εθνική, σε περίπτωση που δεν φύγει ο Αναστασιάδης. Μάλιστα, ο πρώτος το είπε και δημόσια.

Υπάρχουν κι άλλοι παίκτες που είναι εξοργισμένοι με τον Αναστασιάδη. «Πολλοί ποδοσφαιριστές», δήλωσε ο Παπασταθόπουλος.

Όλα ξεκινούν από την απαράδεκτη συμπεριφορά του, ενώ κυκλοφορούν πολλά και για το λεξιλόγιό του. Πάντως, φέρεται να μην προετοιμάζει τους παίκτες για τον αντίπαλο αλλά να τους δείχνει φάσεις από αγώνες Champions League!

Διαβάστε επίσης