Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το... σουρωτήρι με τους πίνακες διαιτητών

Το... σουρωτήρι με τους πίνακες διαιτητών
Κυριακή, 7 Ιουλίου 2019 - 08:56
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Την πρώτη σεζόν που ήρθε, δηλαδή το καλοκαίρι του 2017, ο Περέιρα δήλωσε ότι θα έκανε πίνακες διαιτητών με βάση το ένστικτό του και μετά από συνεργασία με τους Τριτσώνη, Κουκουλάκη! Μάλιστα είχαμε και το παγκόσμια φαινόμενο να αναλάβει αρχιδιαιτητής και μετά από δέκα μέρες να βγουν πίνακες, καθαρίζοντας αρκετούς διαιτητές. Πότε είχε προλάβει να μάθει δεκάδες διαιτητές, βοηθούς και παρατηρητές;

Πέρσι, στη δεύτερή του σεζόν, ο Πορτογάλος έβγαλε πίνακες στο τέλος Ιουνίου, ανακοινώνοντας ότι έλαβε υπόψη του τα αγωνιστικά τεστ και τις γραπτές εξετάσεις, οι οποίες έγιναν δυο μήνες μετά!

Φέτος, παρότι ακόμη δεν έχουν γίνει οι προαναφερόμενες εξετάσεις, ο Περέιρα βιάζεται να βγάλει πίνακες! Μάλιστα, μάλλον ως ανέκδοτο διέρρευσε ότι κατάγγειλε την ΕΠΟ του Γραμμένου στη FIFA και στην UEFA (εδώ γελάμε ξανά και ξανά), επειδή δεν ενέκριναν ακόμη τον κανονισμό διαιτησίας, καθώς το επόμενο ΔΣ της ΕΠΟ έχει προγραμματιστεί για την 31η Ιουλίου! Εδώ, λιποθυμάμε από τα γέλια! Φοβερή συνεννόηση!

Για να σοβαρευτούμε, αν και είναι δύσκολο, τα δεδομένα είναι τα εξής: Ο Περέιρα βιάζεται να ανακοινώσει πίνακες και να μην εφαρμόσει τον κανονισμό, καθώς δεν έγιναν ακόμη οι αγωνιστικές δοκιμασίες και οι γραπτές εξετάσεις. Ταυτόχρονα, η ΚΕΔ διαρρέει πως οι πίνακες είναι ήδη έτοιμοι, δηλαδή τους έκαναν με άγνωστα κριτήρια!

Που αλλού γίνονται αυτά τα πράγματα;

Διαβάστε επίσης

Τους... ξεγύμνωσε ο μίστερ Χούμπελ

Τους... ξεγύμνωσε ο μίστερ Χούμπελ

Στη ΓΣ της ΕΠΟ ο Αυστριακός «φωτογράφισε» όλο το... οικοδόμημα της δήθεν «εξυγίανσης», των Κοντονή, Σαββίδη, Μελισσανίδη που το γκρέμισαν οι ίδιοι! Γράφει ο Βάιος Μπαλάφας.