Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το ραντεβού Αυγενάκη-ΕΠΟ θα γίνει με... κριτήρια Βασιλειάδη ή Κοντονή;

Το ραντεβού Αυγενάκη-ΕΠΟ θα γίνει με... κριτήρια Βασιλειάδη ή Κοντονή;
Κυριακή, 14 Ιουλίου 2019 - 08:33
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ενα ποδοσφαιρικό τέρας που δημιούργησαν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ή αν προτιμάτε στο τέρας της «εξυγίανσης». Με ποια «κριτήρια» θα γίνει το ραντεβού της ΕΠΟ με τον Αυγενάκη; Κάποια στιγμή πρέπει ο Γραμμένος να περάσει το κατώφλι για να μιλήσει με το νέο Υφυπουργό, έστω και στο πλαίσιο μια εθιμοτυπικής συνάντησης. Επίσης, πρόκειται να συνεργαστούν, επειδή αυτό προβλέπεται.

Επαναλαμβάνουμε με ποια «κριτήρια» θα γίνει αυτό το ραντεβού ή αν προτιμάτε η συνεργασία Αυγενάκη-ΕΠΟ; Με τα «κριτήρια» της εποχής του Κοντονή που ο Ζακυνθινός πολιτικός άλλαξε τους διαιτητές του τελικού ΑΕΚ-Ολυμπιακός; Θυμίζουμε ότι ο Κοντονής δεν... άκουγε ούτε καταγγελίες για διαφθορά, εκβιασμούς και απειλές στις εκλογές των ποδοσφαιρικών ενώσεων οι οποίες «επηρέασαν» και το αποτέλεσμα των τελευταίων εκλογών της ΕΠΟ που έγιναν πριν από δυο χρόνια, αναδεικνύοντας της παρούσα διοίκηση. Θυμίζουμε ότι ο Μελισσανίδης τον χαρακτήρισε «υπουργάρα»...

Η συνεργασία Αυγενάκη-ΕΠΟ θα γίνει με κριτήρια Βασιλειάδη-ΕΠΟ; Ο τέως Υφυπουργός έφερε προς ψήφιση ένα νομοσχέδιο «γεμάτο» με «φωτογραφικές διατάξεις», επέβαλε την αναδιάρθρωση (μέσω της ΕΠΟ) χωρίς να υπάρξει καμία μελέτη, αν και το ελληνικό ποδόσφαιρο... φωνάζει από μακριά ότι δεν αντέχει τρίτη επαγγελματική κατηγορία και απόδειξη αποτελεί πως αν η Superleague 2 και η Football League δεν πάρουν τα λεφτά της ΕΡΤ, θα κόψουν «ρόδα μυρωμένα»... Ο Βασιλειάδης όχι μόνο έκανε «κρατικό» το ποδόσφαιρο, μόνο και μόνο με τη χρηματοδότηση των επτά πρώην άστεγων ΠΑΕ, μιλούσε με την ΕΠΟ μέχρι και για τη διαιτησία που είναι το πιο βασικό ...κομμάτι του αυτοδιοίκητου.

Την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο «περιγράφει» το γεγονός ότι έγιναν επεισόδια σε τελικό Κυπέλλου κεκλεισμένων των θυρών. Όσα έκαναν οι Κοντονής, Βασιλειάδης, με βασικό υπεύθυνο τον Τσίπρα, δεν έχουν προηγούμενο, δεν έχουν λογική. Χωρίς τους Κοντονή, Βασιλειάδη δεν θα υπήρχε «εξυγίανση» αλλά ...δικαστικές παραστάσεις, μέχρι και ξένων!

Αυτή είναι η εικόνα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. «Καμένη γη», όπως έχουμε ξαναγράψει...

Διαβάστε επίσης