Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μην τους φύγει ο... αετός της «εξυγίανσης»

Μην τους φύγει ο... αετός της «εξυγίανσης»
Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019 - 15:36
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Γύρω γύρω όλοι και στη μέση η... εξυγίανση ενώ το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι στην εντατική! Άλλωστε, οι ίδιοι απείλησαν με Grexit, για δεύτερη σερί σεζόν, πάλι μήνα Μάιο, όμως μέτρα δεν πήραν, εκτός από την παραμονή του Περέιρα και του Χούμπελ, πρώην προέδρου της Επιτροπής Παρακολούθησης που πλέον δεν υπάρχει, όμως ο Αυστριακός συνεχίζει ως τοποτηρητής.

Αλλαγές, λοιπόν, δεν έγιναν, αν και οι ίδιοι διατυμπάνισαν ότι υπάρχει πρόβλημα! Επίσης, διέρρευσε ότι τάχα υπάρχει πρόβλημα στο θέμα της βίας και των χειραγωγημένων αγώνων, όμως οι κανονισμοί παρέμειναν οι ίδιοι! Ούτε μια σοβαρή παρέμβαση δεν έγινε, ούτε μια σοβαρή αλλαγή, κάτι που ισχύει σε όλους τους τομείς του ποδοσφαίρου στα τρία χρόνια της διεθνούς επιστασίας του ελληνικού ποδοσφαίρου, κοινώς έχουν γίνει ρεζίλι διεθνώς και δεν το έχουν καταλάβει.

Προσοχή, λοιπόν στους παράγοντες της FIFA και της UEFA, μην φύγει ο ...αετός που αμολάνε. Στα τρία χρόνια, στη χειρότερη περίπτωση έπρεπε να φαίνεται, τουλάχιστον φως στην άκρη του τούνελ του ελληνικού ποδοσφαίρου, όμως το σκοτάδι καλά κρατεί.

Όπως δεν αλλάζει η ΕΠΟ, που προσπάθησε να περάσει «φωτογραφικές» τροποποιήσεις κανονισμών, δεν αλλάζει ούτε η διαιτησία. Η μεν ΕΠΟ, υπενθυμίζουμε, ότι προσπάθησε να περάσει διατάξεις υπέρ της πολυϊδιοκτησίας των ΠΑΕ, και μάλιστα κόντρα στο νόμο, και παράλληλα να σβήσει την ποινή του Ιβάν Σαββίδη για το «ντου» με το όπλο, κατά τα άλλα «πολεμούν» τη βία οι άνθρωποι! Παρότι η ομοσπονδία στην πρώτη περίπτωση πήγε κόντρα στο νόμο και στη φιλοσοφία των FIFA, UEFA δεν κουνήθηκε ούτε φύλλο!

Η δε ΚΕΔ απέδειξε ότι δεν κουνιέται φύλλο, από την επάνοδο των Κατσικογιάννη, Βάτσιου και την παραμονή διαιτητών που προκάλεσαν (Σιδηρόπουλος, Τσαμούρης, Φωτιάδης, Κουτσιαύτης, Κουμπαράκης, Σκουλάς κτλ)...

Διαβάστε επίσης

Κάνουν... έκτρωμα το VAR με το καλημέρα

Κάνουν... έκτρωμα το VAR με το καλημέρα

Φούσεκ και Χούμπελ να πάρουν θέση. Γίνεται η UEFA να δίνει στις ομάδες τις συνομιλίες των διαιτητών και στην Ελλάδα να ισχύουν άλλα; Γράφει ο Βάιος Μπαλάφας.

Τους ...χάλασε το VAR και άρχισαν την κλάψα!

Τους ...χάλασε το VAR και άρχισαν την κλάψα!

Η ίδια η προπαγάνδα που το διαφήμιζε, τώρα κραυγάζει, όμως... κουβέντα για τα λάθη των βοηθών στο Καραϊσκάκη. Ο Κουμπαράκης έκρινε ότι ο Μπαράλες πέφτει μόνος του. Που είναι το κακό; Γράφει ο Βάιος Μπαλάφας.