Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τους ...χάλασε το VAR και άρχισαν την κλάψα!

Τους ...χάλασε το VAR και άρχισαν την κλάψα!
Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019 - 00:24
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Στο Καραϊσκάκη δεν ήταν καμιά φάση σαν το περσινό χέρι του Βιεϊρίνια στη Λαμία, πεναλτάρα που δεν έδωσε ο Τσαμούρης (Πειραιά) σε βάρος του ΠΑΟΚ, ούτε σαν το πέναλτι σε φάση εκτός περιοχής που καταλόγισε ο Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) υπέρ της ΑΕΚ στον προημιτελικό Κυπέλλου στο Περιστέρι. Εδώ, σταματάμε επειδή αν αρχίσουμε να καταμετράμε τι έγινε τα προηγούμενα δυο χρόνια θα χρειαστούμε πενήντα μέτρα (και λίγα λέμε) από το σάιτ.

Στο Καραϊσκάκη (Ολυμπιακός - Αστέρας 1-0) είχαμε ένα πέσιμο του Μπαράλες στο 80', το είδε ο διαιτητής Κουμπαράκης (Θράκης) στο VAR και έκρινε ότι ο Αργεντινός επιθετικός του Αστέρα έπεσε μόνος του. Λεπτομέρεια: Ο Μπαράλες έπεσε όταν τον άφησε ο Ελ Αραμπί.

Που είναι το κακό δηλαδή; Ο Κουμπαράκης έκρινε πολύ σωστά. Σύμφωνα με το κανονισμό τα πέναλτι δεν είναι στην κρίση του διαιτητή; Θα το δούμε πολύ το... έργο φέτος. Οποίος πέφτει στο ματς με τον Ολυμπιακό θα φωνάζουν για πέναλτι να μου το θυμηθείτε, άσχετα αν τέτοιες φάσεις γίνονται πολλές.

Η προπαγάνδα τους άρχισε με το ...καλημέρα, επειδή βλέπουν ότι ο Ολυμπιακός είναι μακράν η καλύτερη ομάδα. Ο κόσμος δεν πρέπει να ξεχνάει ότι η προπαγάνδα τους έχει μεν τον μανδύα των... αντικειμενικών, όμως δεν ξεγελούν επειδή όλοι ξέρουν ότι υπηρετεί συμφέροντα συγκεκριμένων ομάδων.

Τους... χάλασε το VAR και τώρα κραυγάζουν! Είναι οι ίδιοι που έλεγαν ότι κάποιοι θα προσπαθήσουν να το απαξιώσουν, μόνο που «ξέχασαν» να κοιτάξουν τον καθρέπτη τους. Έχουν βρει κι άλλο... τροπάριο. Τα λάθη υπέρ τους είναι ανθρώπινα, όμως τόσο καιρό απέκρυπταν ότι ο Ολυμπιακός πολεμήθηκε από τη διαιτησία όσο κανείς άλλος για να πάρουν οι άλλοι πρωταθλήματα.

Όπως, βάζουν κάτω από το χαλί και τα λάθη των δυο βοηθών. Δυο φορές ο Τζιώτζιος (Θράκης) στο πρώτο ημίχρονο σήκωσε λάθος οφσάιντ σε βάρος των Κούτρη, Ραντζέλοβιτς και ο Χατζηνάκος (Δράμας) σε βάρος του Πoντέσε.

Διαβάστε επίσης

Ορατός ο πόλεμος από τη διαιτησία

Ορατός ο πόλεμος από τη διαιτησία

Διαβάστε τους τέσσερις λόγους που εκθέτουν αρμοδίους και πως φαίνεται ότι θα γίνουν τα ίδια και χειρότερα με πέρσι. Γράφει ο Βάιος Μπαλάφας…

Κάνουν... έκτρωμα το VAR με το καλημέρα

Κάνουν... έκτρωμα το VAR με το καλημέρα

Φούσεκ και Χούμπελ να πάρουν θέση. Γίνεται η UEFA να δίνει στις ομάδες τις συνομιλίες των διαιτητών και στην Ελλάδα να ισχύουν άλλα; Γράφει ο Βάιος Μπαλάφας.