Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με διαιτησία 50-50 ο Ολυμπιακός δεν φοβάται κανέναν

Με διαιτησία 50-50 ο Ολυμπιακός δεν φοβάται κανέναν
Τρίτη, 27 Αυγούστου 2019 - 08:56
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ολυμπιακός και μόνο ο Ολυμπιακός. ΠΑΟΚ και ΑΕΚ τα προηγούμενα χρόνια είχαν ενωθεί για να πολεμήσουν τη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και τον ηγέτη της Βαγγέλη Μαρινάκη και εκ του αποτελέσματος, με την παρωδία που «βάφτισαν» εξυγίανση, αποδείχθηκε ότι δεν ήθελαν το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου, παρά των ομάδων τους. Απόδειξη ότι πλέον δεν είναι φίλοι, είναι ποδοσφαιρικοί εχθροί.

Όμως, έχει ο καιρός γυρίσματα και ο καθένας παίρνει τις απαντήσεις του καθώς, ως γνωστόν, «η μπάλα τιμωρεί». Στο τερέν ο καθένας παίρνει τις απαντήσεις του. Για την ακρίβεια τις έπαιρναν από πέρσι, επειδή και τη σεζόν ο Ολυμπιακός έπαιζε το καλύτερο ποδόσφαιρο, ενώ πέτυχε μια μεγάλη επιτυχία, που ήταν η πρόκριση στους «32» του Europa League επί της Μίλαν. Φέτος, επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά ποια είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, αφού ο Ολυμπιακός είναι μια ανάσα από την πρόκρισή του στους ομίλους του Champions League. Την ίδια ώρα, η ΑΕΚ κινδυνεύει να μείνει εκτός ομίλων Europa League, μετά την εντός έδρας ήττα από την Τραμπζονσπόρ ενώ πέρσι δεν πήρε ούτε βαθμό στους ομίλους του Champions League. Ο δε ΠΑΟΚ ηττήθηκε εκτός έδρας από μια αδύναμη ομάδα, τη σλοβάκικη Σλόβαν Μπρατισλάβας, δείχνοντας ότι είναι αδύναμη ομάδα και ότι αδυνατεί να δώσει βαθμούς στην Ελλάδα, σε αντίθεση με το σαρωτικό σερί του Ολυμπιακού, ο οποίος είναι αήττητος στους τελευταίους 15 αγώνες του στα προκριματικά.

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Στην Ευρώπη φαίνονται τα πάντα και ο Ολυμπιακός είναι με διαφορά η καλύτερη ελληνική ομάδα. Με διαιτησία 50-50 στην Ελλάδα δεν έχει να φοβάται τίποτα και κανέναν. Ο κόσμος τους πήρε χαμπάρι και πρέπει να σταματήσει το 100-0 υπέρ των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και το 100-0 κατά του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης

Ορατός ο πόλεμος από τη διαιτησία

Ορατός ο πόλεμος από τη διαιτησία

Διαβάστε τους τέσσερις λόγους που εκθέτουν αρμοδίους και πως φαίνεται ότι θα γίνουν τα ίδια και χειρότερα με πέρσι. Γράφει ο Βάιος Μπαλάφας…

Τους ...χάλασε το VAR και άρχισαν την κλάψα!

Τους ...χάλασε το VAR και άρχισαν την κλάψα!

Η ίδια η προπαγάνδα που το διαφήμιζε, τώρα κραυγάζει, όμως... κουβέντα για τα λάθη των βοηθών στο Καραϊσκάκη. Ο Κουμπαράκης έκρινε ότι ο Μπαράλες πέφτει μόνος του. Που είναι το κακό; Γράφει ο Βάιος Μπαλάφας.

Κάνουν... έκτρωμα το VAR με το καλημέρα

Κάνουν... έκτρωμα το VAR με το καλημέρα

Φούσεκ και Χούμπελ να πάρουν θέση. Γίνεται η UEFA να δίνει στις ομάδες τις συνομιλίες των διαιτητών και στην Ελλάδα να ισχύουν άλλα; Γράφει ο Βάιος Μπαλάφας.