Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ορατός ο πόλεμος από τη διαιτησία

Ορατός ο πόλεμος από τη διαιτησία
Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου 2019 - 08:59
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Η διαιτησία είχε θέματα και την πρώτη αγωνιστική, όμως κανείς δεν τιμωρήθηκε και όλοι περνάνε όμορφα, όμορφα, όμορφα! Επίσης, με το... καλημέρα είναι ορατός και ο πόλεμος κατά του Ολυμπιακού, δηλαδή φαίνεται ότι θα γίνουν τα ίδια και χειρότερα με πέρσι. Εμείς, δεν είχαμε αμφιβολία, όμως είναι άλλο να τα βλέπει κάποιος στην πράξη και άλλο να τα προβλέπει!

Τι είδαμε;

1) Η πρώτη μεγάλη απόδειξη είναι ορισμός του Ευαγγέλου (Αθηνών) στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λάρισα. Με βάση την απόδοσή του στο παιχνίδι της προηγούμενης σεζόν με τον Ατρόμητο, μέχρι και οι ίδιοι είχαν «παραδεχθεί» ότι δεν έπρεπε να ξαναμπεί στον Ολυμπιακό. Δεν τον όρισαν, όμως ξαφνικά τον θυμήθηκαν από την περσινή 11η αγωνιστική, από τις 28/11/18! Επαναλαμβάνουμε, δεν φταίνε οι διαιτητές αλλά αυτοί που ορίζουν. Βάλτε, και το πέναλτι αντί για φάουλ που ο Ευαγγέλου έδωσε πρόπερσι υπέρ του ΠΑΟ στο Καραίσκάκη.

2) Στον αγώνα Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης 1-0, ο βοηθός Τζιώτζιος (Θράκης) δεν έδωσε το οφσάιντ σε βάρος του Μπαράλες στο 80ό λεπτό για να σταματήσει κάθε συζήτηση, ενώ, κατά σύμπτωση, στο πρώτο ημίχρονο καταλόγισε ανύπαρκτα οφσάιντ σε βάρος των Κούτρη, Ραντζέλοβιτς (πάντα αγωνιστική η κριτική). Παρόλα αυτά ο Τζιώτζιος πήρε σερί ορισμό στο VAR του αγώνα Βόλος-Αρης.

3) Ο πίνακας των διαιτητών δεν έχει αλλάξει. Και σαν να μην έφτανε αυτό επανέφεραν τους Βάτσιο (Δυτικής Αττικής), Κατσικογιάννη (Ηπείρου) δυο διαιτητές που θα έπρεπε ήδη να είναι σπίτια τους!

4) Για να αλλάξει η φιλοσοφία στη διαιτησία, το 100-0 υπέρ των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και το 100-0 κατά του Ολυμπιακού, πρέπει να γίνουν αλλαγές και σε πρόσωπα και αυτές να ξεκινήσουν από την ΚΕΔ, όμως ο Περέιρα είναι ακόμα εδώ!

Διαβάστε επίσης

Τι ωραία που ξεφτιλίζονται ΕΠΟ και ΚΕΔ!

Τι ωραία που ξεφτιλίζονται ΕΠΟ και ΚΕΔ!

Παρακαλάμε να συνεχιστούν οι ανακοινώσεις για το VAR, επειδή είναι γεμάτες με αυτογκόλ! Διαβάστε, γιατί εκτέθηκαν με τις αναφορές στο ματς Λάρισα-Ολυμπιακός 0-1. Γράφει ο Βάιος Μπαλάφας.

Τους ...χάλασε το VAR και άρχισαν την κλάψα!

Τους ...χάλασε το VAR και άρχισαν την κλάψα!

Η ίδια η προπαγάνδα που το διαφήμιζε, τώρα κραυγάζει, όμως... κουβέντα για τα λάθη των βοηθών στο Καραϊσκάκη. Ο Κουμπαράκης έκρινε ότι ο Μπαράλες πέφτει μόνος του. Που είναι το κακό; Γράφει ο Βάιος Μπαλάφας.