Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η... τελειότητα της κοροϊδίας

Η... τελειότητα της κοροϊδίας
Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019 - 08:12
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Να ληφθούν υπόψη τα εξής:

1) Ήδη έγιναν δυο αγωνιστικές και η ΚΕΔ εξαναγκάστηκε να βγάλει τρεις ανακοινώσεις, άσχετα αν η μια ήταν με τη φωνή της ΕΠΟ, για την... πληγή της διαιτησίας και του ξεχαρVAR. Μάλιστα, τα... όργανα είχαν αρχίσει από πριν, αφού ο Περέιρα απάντησε σε ανακοίνωση του Κούγια για κακή χρήση της τεχνολογίας σε φιλικό της ΑΕΛ με την Ξάνθη!

2) Ο Φούσεκ κλήθηκε άρον άρον από τον Αυγενάκη, επειδή «απαίτηση όλων είναι να λειτουργήσει σωστά το VAR».

3) Για να μας πείσουν ότι όλα είναι καλά η ΚΕΔ έβγαλε τρεις ανακοινώσεις, ο Φούσεκ έκανε δηλώσεις μετά τη συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, όπως και μια μέρα μετά στο σάιτ της ΕΠΟ, δηλώσεις για τη συνάντησή τους (δηλαδή για το ίδιο θέμα!), κάτι που δεν έχει ξαναγίνει. Όπως δεν έχει ξαναγίνει ότι η ΕΠΟ δεν... ασχολούνταν με τη διαιτησία, όμως «υιοθέτησε» την κριτική φάσεων της ΚΕΔ. Παιδιά, με το συμπάθιο, κιόλας, μην σπρώχνεστε. Όλοι θα μας εξηγήσετε.

Όλα αυτά έγιναν, μετά τις διαμαρτυρίες των Ολυμπιακού, ΑΕΛ, Πανιωνίου (για το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ που ήταν επιθετικό φάουλ), Λαμίας και Παναθηναϊκού (για το μεταξύ τους παιχνίδι), όπως επίσης και μετά από επιστολή διαμαρτυρίας του Αρη. Συνεπώς, μετά τις... απαντήσεις από τους φορείς (ΕΠΟ,ΚΕΔ) και τους... ξ-ειδικούς (Φούσεκ) έχουμε να κάνουμε με την ...τελειότητα της κοροϊδίας, αν και παραμένει η... πληγή της διαιτησίας και του VAR. Με το να μην παραδέχονται την κατάσταση σημαίνει ότι η λύση είναι μια. Να μας... αδειάσουν τη γωνιά.

Απορία: Βρισκόμαστε στην αρχή της τρίτης χρονιάς και μας λένε ότι όλα είναι καλά, όμως παραμένει η επιτροπεία από την FIFA και την UEFA και οι απεσταλμένοι τους έχουν δημιουργήσει μια εικονική πραγματικότητα. Είπαμε, η ...τελειότητα της κοροϊδίας και της ανικανότητας.

Διαβάστε επίσης