Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η... γκάφα Γραμμένου και η Εθνική... τραγωδία

Η... γκάφα Γραμμένου και η Εθνική... τραγωδία
Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019 - 08:58
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Κυκλοφορεί στα social media, τα οποία καλώς ή κακώς αποτελούν μέρος της καθημερινότητάς μας, και σκορπάει πολύ γέλιο η δήλωση του Γραμμένου στο match programme του αγώνα με το Λιχτενστάιν, η οποία είναι η εξής: «Στόχος η δημιουργία ανταγωνιστικής Εθνικής για τα προκριματικά του Παγκοσμίου 2022»! Αν μη τι άλλο, εκ του αποτελέσματος πρόκειται για γκάφα, καθώς αφενός στο ΟΑΚΑ πήγαν 1.000 άτομα αφετέρου η Ελλάδα έφερε ισοπαλία 1-1 με το Λιχτενστάιν.

Ένα από τα πολλά που ισχύουν για την... περίπτωση του προέδρου της ΕΠΟ είναι το ρητό «στερνή μου γνώση»... Όμως, στην ΕΠΟ δεν κατάλαβαν ποτέ ότι:

1). Από τη στιγμή που πήραν την Εθνική από το Καραϊσκάκη για να παίζει μπροστά σε 1.000 άτομα στο ΟΑΚΑ,

2). Από τη στιγμή που έδιωξαν τον Σκίμπε (που πήγε την ομάδα στα μπαράζ για το μουντιάλ 2018) για να πάρουν τον Αναστασιάδη, με... προτροπή του Ιβάν Σαββίδη όπως κυκλοφόρησε και δεν διαψεύστηκε,

3). Και σα να μην έφτανε αυτό, έφεραν έναν προπονητή, τον Ολλανδό Φαν'τ Σιπ που δεν μπόρεσε να νικήσει ούτε το Λιχτενστάιν στο ΟΑΚΑ, ρίχνοντας την ευθύνη στους παίκτες...

Όλα αυτά σημαίνουν ότι η Εθνική... ποδοσφαιρική τραγωδία δεν έχει τέλος. Τα πράγματα είναι χειρότερα, επειδή κανείς δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Ο Γραμμένος που έκανε τη μια επιλογή χειρότερη από την άλλη δεν παραιτείται. Ακόμη χειρότερο είναι ότι δεν παραιτούνται οι Βρακάς, Παπαχρήστος, τα μέλη του ΔΣ που είναι στην Τεχνική Επιτροπή, αν και έγινε ρεκόρ με αλλαγή τριών προπονητών μέσα σε 11 μήνες! Επίσης, αποδείχθηκε ότι οι τεχνικοί διευθυντές Τάκης Φύσσας και Κώστας Κωνσταντινίδης είναι για τη... λεζάντα. Το δίδυμο απέτυχε με το καλημέρα, μπάχαλο τα αποδυτήρια!

Ακόμη χειρότερο ότι η... συνταγή σωτηρίας είναι της πλάκας: Θα φαγωθούν παίκτες ή θα οδηγηθούν στην έξοδο, λες και υπάρχουν άλλοι. Για να μείνουν οι Γραμμένος, Φύσσας, Κωνσταντινίδης, Βρακάς, Παπαχρήστος.

Διαβάστε επίσης

Η... τελειότητα της κοροϊδίας

Η... τελειότητα της κοροϊδίας

Μεγάλη απορία είναι και γιατί παραμένει η επιτροπεία στο ποδόσφαιρο εφόσον έχουν... πετύχει! Γράφει ο Βάιος Μπαλάφας.