Ντουντούκα
Τρέλα με τη "βόμβα" Σωκράτη στον Θρύλο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ο Άρης έβγαλε στη σέντρα το σκάνδαλο του VAR και του ΠΑΟΚ

Ο Άρης έβγαλε στη σέντρα το σκάνδαλο του VAR και του ΠΑΟΚ
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019 - 14:59
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά, έχουν σχέση με την σωστή εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου, όμως η ΕΠΟ και η ΚΕΔ που υποτίθεται ότι πρέπει πρώτες από όλους, να μάχονται για αυτή, τελικά κρατάνε ομπρέλα! Με χθεσινή (17/09) επιστολή του στην ΚΕΔ ο Αρης έβγαλε στη σέντρα το σκάνδαλο του VAR και του ΠΑΟΚ, όμως απάντηση δεν πήρε.

Συνεπώς, δυο τινά μπορούν να συμβαίνουν: 'Η οι αρμόδιοι κατάπιαν τη γλώσσα τους, ή δεν ξέρουν τι να απαντήσουν. Μπορεί και να μην ξέρουν τις τους γίνεται. Κατά τα άλλα το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται υπό την εποπτεία της... Παπαπα-φίφας και της... Ουου-ουέφας, όμως επιτρέπονται τα «εξυγιαντικά» σκάνδαλα!

Ποιο σκάνδαλο καταγγέλλει ο Άρης; Για την ακρίβεια οι Θεσσαλονικείς «θέτουν ζήτημα και για το VAR, αφού ζητούν απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα σε ό,τι αφορά το πως θα λειτουργήσει το VAR στην Τούμπα», είναι κάποιες λεπτομέρειες που διέρρευσαν από την επιστολή του στην ΚΕΔ. Ως γνωστόν, οι αγώνες του ΠΑΟΚ μεταδίδονται από το PAOK TV, δηλαδή η τηλεοπτική παραγωγή αγώνα γίνεται από την ΠΑΕ! Όμως, αυτό δεν προβλέπεται από το πρωτόκολλο του VAR, επειδή στους διαιτητές για κάποια επίμαχη φάση μπορεί να φτάσουν πλάνα από τον Λευκό Πύργο ή από την παραλία ή από την κερκίδα που να δείχνει κάποιον διαιτητή να βλέπει το ματς για το... καλό του ποδοσφαίρου!

Δεν είναι δυνατόν ο ΠΑΟΚ να έχει την ευθύνη και για την τροφοδότηση των πλάνων, επαναλαμβάνουμε επειδή δεν προβλέπεται από το πρωτόκολλο που τόσο διαφημίζουν αλλά το επικαλούνται μόνο όταν τους συμφέρει. Αλλιώς, σιωπούν και περιμένουν να περάσει η μπόρα.

Όμως, το θέμα είναι σοβαρό επειδή ακολουθούν κι άλλα ντέρμπι.

Αρα, λοιπόν ποιος ελέγχει και ποιος διασφαλίζει τις τεχνικές προδιαγραφές της μετάδοσης και την... τροφοδότηση του VAR;

Διαβάστε επίσης