Ντουντούκα
Στο -31 και θέλετε και ανακοίνωση στο ημίχρονο ρε νούμερα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ως εδώ! Για τη διαιτησία δεν μπορούν να ξεγελούν...

Ως εδώ! Για τη διαιτησία δεν μπορούν να ξεγελούν...
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019 - 08:55
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Λάθη στη διαιτησία γίνονται παντού, όμως στην Ελλάδα έχουν ξεπεράσει κάθε όριο. . Αρκετά είναι και ...εμετικά. Οι φίλαθλοι τους πήραν χαμπάρι, έχουν καταλάβει τι γίνεται. Για τρίτη χρονιά συνεχίζεται το 100-0 υπέρ των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και το 100-0 κατά του Ολυμπιακού. Η κατάσταση στη διαιτησία είναι πιο... ανοιχτή και από βιβλίο.

Επαναλαμβάνουμε ότι ο κόσμος βλέπει και κρίνει. «Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό», είναι ένα απόφθεγμα που αποδίδεται στον Αβραάμ Λίνκολν. Αυτό ακριβώς έχουν πάθει!

Κι όμως, οι διαιτητές εξακολουθούν να έχουν ασυλία, ενώ άλλοι έχουν φύγει από τους πίνακες για λιγότερο σημαντικά λάθη, μόνο και μόνο επειδή στοχοποιήθηκαν από την προπαγάνδα. Όμως, πως είναι δυνατόν να επαναλαμβάνονται εξόφθαλμα λάθη και η ΚΕΔ να μην παίρνει μέτρα;

Πως είναι δυνατόν η διαιτησία να είναι συστηματικά, ακόμη και με το VAR, 100-0 κατά του Ολυμπιακού και 100-0 υπέρ των ΠΑΟΚ-ΑΕΚ; Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως έγιναν οι πρώτοι πίνακες του Περέιρα. Κατά σύμπτωση έφυγαν διαιτητές που δεν ήθελαν ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ που τότε είχαν συμμαχήσει για να πολεμήσουν τον Ολυμπιακό.

Όμως, μετά έγιναν από δυο χωριά...

Πάντως, κάθε χρόνο γίνεται το ίδιο. Ο ένας δεν πειράζει τον άλλο, μέχρι να φτάσουν στη σύγκρουση. Τότε, γίνεται μέχρι και τελικός Κυπέλλου κεκλεισμένων των θυρών!

Ο Περέιρα πήρε χαμπάρι το τελεσίγραφο; «Ο Ολυμπιακός θα εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα αν ο Πορτογάλος συνεχίσει τους επιλεκτικούς ορισμούς», ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, στη διάρκεια της σύσκεψης του Αυγενάκη. Πάντως, ο Χούμπελ κατάλαβε ότι η FIFA κινδυνεύει να γίνει διεθνώς ρεζίλι, καθώς ο τοποτηρητής της παρενέβη και του είπε «πάρτε πίσω αυτό το σχόλιο, πρέπει να πάμε μπροστά». Όμως, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού τον αποστόμωσε: «Θα πάμε μπροστά, αν δεν ξέρουμε από τη Δευτέρα τον ορισμό του Σιδηρόπουλου»!

Διαβάστε επίσης