Ντουντούκα
Η σειρά της Λουντογκόρετς...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ο Γερμανός ήταν αλλού ενώ... θόλωσε από το 58' και μετά!

Ο Γερμανός ήταν αλλού ενώ... θόλωσε από το 58' και μετά!
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019 - 23:40
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Πάει ο Περέιρα και φέρνει Γερμανό διαιτητή να σφυρίξει Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και υποτίθεται ότι είναι διεθνής. Και μόνο αυτό, αποτελεί απόφαση-αίσχος. Κοιτάς, το παλμαρέ του και τσιμπιέσαι για να δεις αν βλέπεις καλά, ή, αν φοράς, καθαρίζεις και τα γιαλιά σου! Αρα, επιβεβαιώνεται η απόφαση-αίσχος!

Ο τύπος, σόρι ο Γερμανός διαιτητής, Στέγκεμαν που σφύριξε στο ΟΑΚΑ είναι άπειρος, έγινε διεθνής τον Ιανουάριο και έχει διαιτητεύσει τέσσερα παιχνίδια στην Ευρώπη. Σαν τους δικούς μας διεθνείς που δεν σφυρίζουν ντέρμπι και δεν τους χρησιμοποιεί η UEFA! Ο Περέιρα θέλει να ξεφτιλίσει τα πάντα.

Από την αρχή είχαμε αναφέρει ότι ο Στέγκεμαν είναι η χειρότερη επιλογή, τα βλέπουμε εμείς αλλά όχι οι ειδικοί! Και αποδείχθηκε στο γήπεδο. Επέτρεπε τα σκληρά μαρκαρίσματα των παικτών του Παναθηναίκού και δεν έβγαζε κάρτες. Επίσης, τα πέντε λεπτά των καθυστερήσεων δείχνουν ότι ήταν σε άλλο γήπεδο, ενώ αυτός είναι που τις έκανε λόγω του VAR.

Από το 58' και μετά o Στέγκεμαν ...θόλωσε! Το πέναλτι που έδωσε σε βάρος του Σεμέδο, αφού δεν ανέτρεψε τον Περέα, είναι ο ορισμός του ανύπαρκτου. Ο άνθρωπος δεν πήγε στο VAR για να δει τι είχε κάνει και να πάρει πίσω την απόφασή του!

Η θολούρα του, το γεγονός ότι ήταν απροετοίμαστος για ένα τέτοιο ματς, θα νόμισε ότι ήρθε εκδρομή, επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι δεν έβλεπε ότι ο Σα πατούσε τη γραμμή και αρχικά δέχθηκε την απόφαση του βοηθού του, ευτυχώς πήγε στο VAR και πήρε πίσω τόσο την κάρτα όσο και την απόφαση για επανάληψη του πέναλτι.

Ο Στέγκεμαν «πνίγηκε», ο Ευαγγέλου ναυάγησε. Όφειλε να ειδοποιήσει τον Γερμανό να πάει στο VAR για να δει το εξώφθαλμο λάθος και να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος...

Διαβάστε επίσης