Ντουντούκα
Πάμε, Θρύλε! Πρόκριση στο Λονδίνο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ανίκανος για ορισμούς ο Περέιρα

Ανίκανος για ορισμούς ο Περέιρα
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2019 - 10:21
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν η... εξυγίανση διαφήμιζε ότι οι ξένοι διαιτητές πήγαιναν καλά στα ντέρμπι. Όμως, ήταν «κολοκύθια με τη ρίγανη», χάλια πήγαιναν, αλλά τα έβαζαν κάτω από το χαλί για να μην... χαλαστεί ο αρχιδιαιτητής Περέιρα! Μην ξεχνάμε το 100-0 υπέρ των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και το 100-0 κατά του Ολυμπιακού.

Για την τρέχουσα σεζόν, ο ασκός του Αιόλου άνοιξε με το... καλημέρα. Ο Γερμανός Στέγκεμαν στον αγώνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-1 επιβεβαίωσε το 100-0 κατά του Ολυμπιακού και ο Ελβετός Κλόσνερ δεν ήξερε τι έκανε στο ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 2-2.

Σα να μην έφτανε που ο Περέιρα φέρνει χαμηλής ποιότητας ξένους ρέφερι (σ.σ. ο Στέγκεμαν είναι όγδοος στην ιεραρχία των Γερμανών διιατητών, ο Κλόνσερ στη δεύτερη κατηγορία της UEFA και δήλωσε ότι σταματά στο τέλος του έτους), στο VAR αντί να βάζει ξένους, βάζει Ελληνες. «Μαντάρα» τα έκανε ο Ευαγγέλου (Αθηνών) την προηγούμενη εβδομάδα, κατέρρευσε και ο μύθος του Σιδηρόπουλου στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ!

Όλα αυτά επιβεβαιώνουν την ανικανότητα του Περέιρα, επειδή αυτός ορίζει και ορισμοί σημαίνουν ευθύνη. Όλα αυτά δείχνουν ότι ο Πορτογάλος δεν ξέρει τι του γίνεται, αφού οι ορισμοί του και η απόδοση των διαιτητών που φέρνει, «θάβουν» συνέχεια το ελληνικό ποδόσφαιρο. Επειδή αυτά γίνονται για τρίτη σερί , κάποια στιγμή θα πρέπει και ο Περέιρα να κριθεί. Θα είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο να μην προλάβει την παρέλαση, όμως θα πρέπει να φύγει και η κομπανία του (Μαρίν, Λίντμπεργ, Καλύβας, Ιωσηφόγλου, Τριτσώνης, Κουκουλάκης).

Διαβάστε επίσης