Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εποπτεία από FIFA, UEFA; Εδώ γελάμε...

Εποπτεία από FIFA, UEFA; Εδώ γελάμε...
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019 - 23:21
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται υπό την επιτήρηση των FIFA, UEFA! Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε; Οι φίλαθλοι, που τους πήραν χαμπάρι εδώ και καιρό, γελάνε με τέτοιες πομπώδεις εκφράσεις επειδή ξέρουν ότι είναι το στιλ «να' χαμε, να λέμε», πως άλλα λένε οι αρμόδιοι, κι άλλα ισχύουν!

«Του χρόνου τελειώνει η εποπτεία των FIFA και UEFA στο ελληνικό ποδόσφαιρο», δήλωσε ο τοποτηρητής της UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς. Όμως, για να τελειώσει κάτι, πρέπει να έχει αρχίσει κιόλας. Και στο ελληνικό ποδόσφαιρο, η πλειοψηφία των φιλάθλων δεν έχει δει την... επιτήρηση-εποπτεία που διαφήμισαν, εκτός αν ο Σέρβος μίλησε για άλλη χώρα.

Τι έχουν δει οι Έλληνες φίλαθλοι; Την προσωρινή διοικούσα επιτροπή της ΕΠΟ (ΠΔΕ/ΕΠΟ) από πρόσωπα της απολύτου επιλογής του ΣΥΡΙΖΑ, μάλιστα φίλα προσκείμενα ΜΜΕ «πανηγύρισαν» ότι τους επέλεξε ο Κοντονής, ενώ ο πρόεδρός της Ιωάννης Δρόσος λίγους μήνες μετά την παράδοση της σκυτάλης στην ΕΠΟ, έγινε διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ. Τον διαδέχθηκε «ο δικός μας Γραμμένος», σύμφωνα με τον Ιβάν Σαββίδη, και συνεχίστηκε το ρεσιτάλ 100-0 υπέρ των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ! Το γεγονός ότι έσπασε η συμμαχία τους, δείχνει ότι τους ένοιαζαν μόνο τα συμφέροντά τους και ο πόλεμος κατά του Ολυμπιακού. Όμως, η FIFA και η UEFA είχαν σκουμπώσει τα μανίκια για να μην τους φύγει ο αετός που αμολούσαν...

Σε ποια άλλη χώρα θα έβαζαν δήθεν επιτηρητές τον Χούμπελ, τον Φούσεκ και πιο πριν την Επιτροπή Παρακολούθησης οι οποίοι δεν έκαναν ούτε μια ουσιαστική παρέμωαση. Τι άλλαξαν; «Πάλι καλά που δεν χειροκρότησαν κιόλας», όπως σχολίασε ένας βαρκάρης από την Πίσω Αχλαδιά.

Η... επιτήρηση ήταν και είναι για πολλά γέλια. Μια εικονική πραγματικότητα που έδωσε άλλοθι για τον κατήφορο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Διαβάστε επίσης