Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γελοιοποίηση των ορισμών: Παράδειγμα ο Ζαχαριάδης

Γελοιοποίηση των ορισμών: Παράδειγμα ο Ζαχαριάδης
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2019 - 18:56
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Μπορεί να είναι δύσκολο να το πιστέψει κάποιος, όμως είναι αληθινό και δείχνει ότι οι ορισμοί είναι... άνω ποταμών. Και μόνο με την περίπτωση Ζαχαριάδη (Μακεδονίας, δηλαδή Θεσσαλονικιός), «σηκώνει» παραίτηση από την πλευρά του Περέιρα. Δεν φταίει ο ρέφερι, καθώς δεν έβαζε ο ίδιος τον εαυτό του, όμως ο Πορτογάλος δείχνει ότι είναι ανεξέλεγκτος και οι ορισμοί που κάνει δεν γίνονται ούτε στο πρωτάθλημα του... Ταμ Ταμ. Τουλάχιστον, ας τον μαζέψουν οι Φίφες και οι Ουέφες.

Ο Ζαχαριάδης λοιπόν ορίστηκε σε τέσσερα παιχνίδια των επόμενων αντιπάλων του ΠΑΟΚ:

1)Την πρώτη αγωνιστική σφύριξε Πανιώνιος-Βόλος 1-2 και την επόμενη έπαιζαν ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 2-1. «Βάλε μπλούζα του ΠΑΟΚ», είπε στον Ζαχαριάδη ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιωνίου, Νίκος Ζαμάνης και ο τελευταίος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα (70'). Εκανε το σχόλιο επειδή ο ρέφερι παρακολούθησε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Αγιαξ και με την ευκαιρία να σημειώσουμε ότι η ΚΕΔ δεν τιμώρησε τον ρέφερι.

2)Την 2η αγωνιστική ο Ζαχαριάδης ήταν στο VAR του αγώνα Λαμία-Ατρόμητος 2-2 και την επόμενη έπαιξαν Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 2-3.

3)Ο 38χρονος Θεσσαλονικιός διαιτητής την 5η αγωνιστική ορίστηκε στο παιχνίδι ΟΦΗ-Αστέρας 3-1 και απέβαλε τον Ιγκλέσιας στο 61'. «Το να παίζεις με παίκτη λιγότερο, πάντα επηρεάζει. Ήταν μια... εύκολη αποβολή», επεσήμανε ο τεχνικός της ομάδας της Πελοποννήσου, Μπόρχα Χιμένεθ. Την επόμενη αγωνιστική έπαιζαν Αστέρας-ΠΑΟΚ 1-2 και ο Ιγκλέσιας δεν έπαιξε.

4)Την έβδομη αγωνιστική ο Ζαχαριάδης σφύριξε ΑΕΚ-Βόλος 2-1 και απέβαλε τον Μουνίθ των φιλοξενούμενων, ο οποίος δεν θα παίξει (λέμε τώρα) στο σαββατιάτικο παιχνίδι Βόλος-ΠΑΟΚ.

Ναι, είναι συμπτώσεις, ναι, θα επαναλάβουμε ότι δεν φταίει ο Ζαχαριάδης. Όμως, ο Περέιρα πρέπει να δώσει εξηγήσεις πως έγιναν αυτές οι συμπτώσεις, και γιατί πρόκειται για επαναλαμβανόμενες συμπτώσεις;

Μια λύση είναι ο Πορτογάλος να παραιτηθεί. Επειδή με τέτοιες συμπτώσεις έχουμε να κάνουμε και με γελοιοποίηση των ορισμών, ενώ εκθέτει και τον Ζαχαριάδη. Ο Περέιρα έχει στη διάθεσή του 26 διαιτητές και δεν επιτρέπεται να υπάρχουν συμπτώσεις...

Διαβάστε επίσης