Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διεθνείς για τα... αζήτητα

Διεθνείς για τα... αζήτητα
Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2019 - 08:49
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Αν οι Σκουλάς (Θεσσαλίας), Τζήλος (Λάρισας), Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), οι οποίοι έγιναν διεθνείς επί... εξυγίανσης είναι οι καλύτεροι, φανταστείτε πως είναι οι χειρότεροι! Κι όμως, η UEFA δείχνει τον δρόμο. Τους έχει στα... αζήτητα! Τους έβαλε το καλοκαίρι στις προκριματικές φάσεις του Ιουλίου, που οι καλοί ρέφερι κάνουν τα μπάνια τους ενώ τα ματς είναι πολλά και παίζουν όλοι, όμως μετά δεν τους ξέχασε αλλά τους έβαλε στα αζήτητα! Δεν τους υπολογίζει και αν τους βάζει, είναι μόνο για να... συμπληρώνει τους αγώνες της, παίρνουν ασήμαντους ορισμούς, κι αυτό μια στο τόσο.

Άλλωστε, διαιτητές σαν τους προαναφερόμενους είναι η αιτία που σφυρίζουν ξένοι στα ντέρμπι. Το κακό είναι ότι βάζουν Ελληνες στο VAR, άρα καθόλου τυχαίο ότι το ξεφτίλισαν κι αυτό. Όπως δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι στα περισσότερα παιχνίδια τους έχουν κάνει εξόφθαλμα λάθη.

Η διαιτησία φτιάχνεται με δυο κινήσεις... Κίνηση πρώτη: Να φύγει ο Περέιρα αλλά και η υπόλοιπη ΚΕΔ γιατί κάποιοι άρχισαν να... ονειρεύονται τον Μαρίν που τον Μάρτιο θα συμπληρώσει δυο χρόνια στην Ελλάδα, όμως δεν είδαμε να κάνει κάτι περισσότερο από το να... χειροκροτεί τους ορισμούς του Περέιρα, αν και μας τον παρουσίασαν ως... συν-υπεύθυνο! Αλλωστε, και οι διαιτητές που έμειναν στον πίνακα, αυτοί που προκαλούν κάθε Κυριακή με το 100-0 υπέρ του ΠΑΟΚ και το 100-0 κατά του Ολυμπιακού, έμειναν και με το δικό του «ναι», όπως προκύπτει από την... καλοκαιρινή ανακοίνωση της ΚΕΔ.

Η δεύτερη κίνηση είναι να φύγουν διαιτητές σαν τους Σκουλά (Θεσσαλίας), Τζήλο (Λάρισας) και Διαμαντόπουλο (Αρκαδίας) για την παραμονή των οποίων, όχι μόνο το καλοκαίρι αλλά και τώρα, έχει και ο Μαρίν. Ο Σκουλάς αλλοίωσε το ζευγάρι του περσινού τελικού Κυπέλλου με το 100-0 υπέρ του ΠΑΟΚ στον προημιτελικό με τον Πανιώνιο. Ο Τζήλος πηγαίνει συνέχεια στο VAR και έχει δείξει ότι είναι κατώτερος των περιστάσεων. Γιατί να μπαίνει σερί στον ΠΑΟΚ και να μην ορίζεται καθόλου ο Κομίνης;

Διαβάστε επίσης

VAR α λα καρτ...

VAR α λα καρτ...

Σε άλλα ματς το χρησιμοποίησαν για ψύλλου πήδημα, παράδειγμα, οι Σόουζα, Φωτιάς, όμως Διαμαντόπουλος, Ζαχαριάδης το... εξαφάνισαν στην Ξάνθη. Γράφει ο Βάιος Μπαλάφας...