Ντουντούκα
Απόψε δείχνεις τι εστί Θρύλος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει... ασπίδα στην ΕΠΟ: Τι δεν καταλαβαίνετε;

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει... ασπίδα στην ΕΠΟ: Τι δεν καταλαβαίνετε;
Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019 - 19:23
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Αν βγάλουμε από την ΕΠΟ το γνωστό λογότυπό της και βάλουμε αυτό του ΠΑΟΚ, μπορεί και να μην καταλάβουμε τη διαφορά. Όποιος βλέπει τις αναρτήσεις του Γιώργου Σαββίδη, γιού του προέδρου του ΠΑΟΚ και μέλους του ΔΣ της ΠΑΕ, αλλά και του υπεύθυνου επικοινωνίας, Λευτέρη Δούκα, μπορεί και να μπερδευτεί, να νομίσει ότι ο πρώτος είναι πρόεδρος της ΕΠΟ, όπου τη θέση κατέχει «ο δικός μας Γραμμένος» σύμφωνα με τον πατέρα του, και ότι ο δεύτερος μετακόμισε στο Πάρκο Γουδή και δεν βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.

Βέβαια, στην περίπτωση των αντιδράσεων του ΠΑΟΚ, ενώ η ΕΠΟ δεν έβγαλε ανακοίνωση ούτε για τα μάτια του κόσμου, επιβεβαιώνεται (για να κάνουμε και λίγο χιούμορ) και το «δικός μας Γραμμένος», αν και κινδυνεύουν να κατηγορηθούν για «δική μας» ΕΠΟ! Να' ναι κακά οι άνθρωποι, που άλειψαν... βούτυρο στην επιστολή του Ολυμπιακού στον Αυγενάκη!

Για να σοβαρευτούμε, επειδή τα πράγματα είναι ήδη πολύ σοβαρά. Ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με όσα διέρρευσαν, δεν καταφέρεται εναντίον συγκεκριμένης ομάδας, παρά «αναφέρεται στη σήψη και στην απαξίωση στην οποία έχει οδηγηθεί το πρωτάθλημα». Επίσης, «επισημαίνει τις τεράστιες ευθύνες της ΕΠΟ για τη διαφθορά που κυριαρχεί, ειδικά στο χώρο της διαιτησίας», παράλληλα αναφέρεται και σε σύστημα που «κινείται με δύο μέτρα και δυο σταθμά» για να υπερασπίσει συγκεκριμένες ομάδες και συγκεκριμένα συμφέροντα.

Ομως, μόλις έγινε γνωστή η επιστολή του Ολυμπιακού, ο ΠΑΟΚ μπήκε ασπίδα στην ΕΠΟ! Και αυτό συνεχίζεται με επαναλαμβανόμενες αναρτήσεις.

Τι δεν καταλαβαίνετε;

Θέλει η... εξυγίανση να κρυφτεί και ο πανικός δεν την αφήνει.

Ως εδώ και μη παρέκει...

Το ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να ξαναβρεί τη λάμψη του...

Διαβάστε επίσης

Η «εξυγίανση» δεν έχει που να κρυφτεί!

Η «εξυγίανση» δεν έχει που να κρυφτεί!

Ο Ολυμπιακός έβγαλε και θα συνεχίσει να βγάζει τα πάντα στη φόρα και δεν πρόκειται να σταματήσει αν δεν επανέλθει η ισονομία και το 50-50. Τέλος στα «παραμύθια» περί FIFA, UEFA. Γράφει ο Βάιος Μπαλάφας.