Ντουντούκα
Στο -31 και θέλετε και ανακοίνωση στο ημίχρονο ρε νούμερα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Η «εξυγίανση» δεν έχει που να κρυφτεί!

Η «εξυγίανση» δεν έχει που να κρυφτεί!
Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019 - 08:52
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Τον Οκτώβριο του 2016 που είχε τοποθετηθεί στην ΕΠΟ, η διοικούσα Επιτροπή (ΠΔΕ/ΕΠΟ) με πρόεδρο τον Ιωάννη Δρόσο, όλοι παραδέχθηκαν ότι είχε... άρωμα Κοντονή, ενώ η κυβερνητική σφραγίδα επιβεβαιώθηκε τόσο με τη μετακόμιση του Δρόσου στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ, όσο και με την παραμονή των μελών της, με υπαλληλική σχέση, με τη διοίκηση του Γραμμένου. Όταν, τον Αύγουστο του 2017 ανέλαβε η τελευταία, η μόνιμη επωδός ήταν ότι «κάνουμε αυτά που θέλουν οι FIFA και η UEFA».

Υποτίθεται ότι οι υπερκείμενες ποδοσφαιρικές αρχές ήλεγχαν μέχρι και τους κανονισμούς. Όμως, πως γινόταν να περνάνε «φωτογραφικές» διατάξεις, δεν μας εξήγησε κανείς.

Ίδιο... τροπάριο με τη διοίκηση Γραμμένου είχε και η ΚΕΔ του Περέιρα. Τα «παπαγαλάκια» διατυμπάνιζαν ότι τους έβαλαν η FIFA και η UEFA, όμως δεν μας εξήγησαν πως βλέπαμε εξόφθαλμα λάθη υπέρ των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και διαιτησία 100-0 κατά του Ολυμπιακού, κάτι που συνεχίζονταν μέχρι τώρα.

Αυτή είναι η... βιτρίνα που έσπασε με την επιστολή του Ολυμπιακού στον Αυγενάκη και με την παρόμοια καταγγελία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ στις υπερκείμενες ποδοσφαιρικές αρχές. Πλέον, για τα διαιτητικά λάθη και για την έλλειψη ισονομίας δεν μπορούν να έχουν το άλλοθι των FIFA, UEFA. Όμως, επειδή «χρησιμοποιήθηκαν» για την απαξίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου και, όπως καταγγέλλει ο Ολυμπιακός την παράδοσή τους σε συγκεκριμένα συμφέροντα, οφείλουν να μπουν μπροστά για να φύγει η σαπίλα.

Και στο παρελθόν ο Ολυμπιακός έκανε καταγγελίες, και μάλιστα με ονόματα, όμως απαντήσεις δεν πήρε. Και δεν ήταν μόνο ο Ολυμπιακός, καθώς καταγγελίες έγιναν και από άλλες ομάδες, όπως και από ποδοσφαιρικές ενώσεις, μόνο που οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν σαν... τσουνάμι και δεν πρόκειται να σταματήσουν αν δεν επανέλθει η ισονομία και το 50-50.

Διαβάστε επίσης