Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γιατί ΕΠΟ και ΚΕΔ είναι «επικίνδυνες»

Γιατί ΕΠΟ και ΚΕΔ είναι «επικίνδυνες»
Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019 - 08:55
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

ΕΠΟ και ΚΕΔ έχουν δείξει ότι δεν υπολογίζουν τίποτα. Δεν υπάρχει ισονομία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, πάρα θέληση για να τιμωρούν τον Ολυμπιακό και τους παράγοντές του, δεν υπάρχει 50-50 στη διαιτησία, παρά, όπως φαίνεται από τα λάθη, 100-0 υπέρ του ΠΑΟΚ και 100-0 κατά του Ολυμπιακού.

Πλέον, είναι ακόμη πιο επικίνδυνες. Γραμμένος, Περέιρα και λοιποί πρέπει να θεωρούνται τελειωμένοι, επειδή πάμε σε ΕΠΟ και ΚΕΔ κοινής αποδοχής.

Μετά τις επαφές και τις συζητήσεις στη Νιόν, ΕΠΟ και ΚΕΔ έχουν ημερομηνία λήξης. Δεν θα υπάρχει διοίκηση Γραμμένου καθώς πάμε σε ΕΠΟ κοινής αποδοχής, δεν θα υπάρχει ΚΕΔ του Περέιρα και των λοιπών επειδή από τη συνάντηση των Μαρινάκη, Μελισσανίδη, Αλαφούζου, Σαββίδη, στόχος είναι να προκύψει και ΚΕΔ κοινής αποδοχής.

Αρα, πώς να υπολογίσουν το γενικό καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου; Δεν έχουν μέλλον, άρα γιατί να τους ενδιαφέρει; Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι προβληματίζονται και οι ξένοι και πως υπάρχει σχέδιο της FIFA προκειμένου να τους σταματήσει, αν προτιμάτε να τους επιβλέπει. Για αυτό και παίρνουν μέτρα από τον Ιανουάριο και μετά...

Διαβάστε επίσης

Λίγη ντροπή δεν βλάπτει... (video)

Λίγη ντροπή δεν βλάπτει... (video)

Όλη η Ελλάδα έβγαλε τα συμπεράσματά της από το μαρκάρισμα του Πασαλίδη. Ο ΠΣΑΠ ας σταματήσει τα ξεφτιλίζεται. Το θύμα είναι ο Γκιλιέρμε.