Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξένοι διαιτητές και ΠΑΟΚ: Της... εξυγίανσης το κάγκελο

Ξένοι διαιτητές και ΠΑΟΚ: Της... εξυγίανσης το κάγκελο
Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2020 - 09:30
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Πλέον, όσοι ανέχονται αυτή την κατάσταση, με τον τύπο από την Πορτογαλία που κάνει τον αρχιδιαιτητή είναι όλοι συνυπεύθυνοι. Η... καμπάνα χτυπά για την FIFA και την UEFA που μας έστειλε τον Περέιρα για ειδικό και το μόνο που έχει καταφέρει μέχρι τώρα είναι να... ξεπατώσει τη διαιτησία, καθώς ο κατήφορος συνεχίζεται και δεν υπάρχει πάτος. Απαξιώθηκε μέχρι και το μέτρο των ξένων διαιτητών, καθώς ο Σέρβος Γιοβάνοβιτς δεν έδωσε πέναλτι κατά του ΠΑΟΚ, ο οποίος νίκησε 2-1 στη Λάρισα.

Με αυτό το άτομο στην ηγεσία της ΚΕΔ, συνυπεύθυνοι είναι και οι Μάριν, Λίντμπεργκ, ξεφτιλίστηκαν οι Ελληνες διαιτητές, παράδειγμα ο Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) έφτασε στο σημείο να σφυρίζει Ξάνθη-Λαμία, ξεφτιλίστηκε το VAR επειδή οι ρέφερι είναι ανίκανοι και όχι επειδή λείπει η γραμμή του οφσάιντ, όπως μας λένε οι... γραμματιζούμενοι της διαιτησίας για να κοιμίζουν κόσμο, ξεφτίλισαν και το μέτρο των ξένων διαιτητών. Ενα μέτρο που καθιέρωσαν, αν προτιμάτε επέβαλαν, η FIFA και η UEFA, όμως αφήνουν τον Περέιρα και την... κομπανία του να ορίζουν ακατάλληλος και ανίκανους ξένους.

«Συζητήθηκε και θα γίνουν σχετικές ενέργειες από τη FIFA και την UEFA για να υπάρξουν περισσότεροι ξένοι διαιτητές για τα κρίσιμα ματς και τα πλέι οφ. Στόχος είναι να μειωθούν τα παράπονα», είχε δηλώσει ο Χούμπελ, μετά τη συνάντηση των Μαρινάκη, Σαββίδη, Μελισσανίδη, Αλαφούζου στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετάνια». Τι ωραία που τον εκθέτει ο Περέιρα και η κομπανία του!

Με το συμπάθειο, δεν ψιχαλίζει! Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά αλλοιώνεται το πρωτάθλημα, αλλοιώνεται το Κύπελλο, όμως ο Περέιρα, Περέιρα! Μαζί και οι υπόλοιποι! Σε μια κανονική χώρα, με τις FIFA, UEFA να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους, όλη η... κομπανία θα είχε φύγει.

Μόνο εδώ, οι ορισμοί δεν αποτελούν ευθύνη! Μόνο εδώ, έχουν ασυλία όλοι οι διαιτητές, Έλληνες και ξένοι!

Όλες οι ομάδες, με εξαίρεση τον ΠΑΟΚ, έχουν φωνάξει για τον Περέιρα, όμως όλα είναι στον... βρόντο! Κι ας υπάρχουν φωνές ότι δεν θα τελειώσει το πρωτάθλημα λόγω της διαιτησίας

Ποιος φταίει για την κακή εικόνα της; Ο... Φούφουτος;

Διαβάστε επίσης