Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έλληνες διαιτητές: Τρέχουν όλοι και μόνο με την σκέψη

Έλληνες διαιτητές: Τρέχουν όλοι και μόνο με την σκέψη
Κυριακή, 1 Μαρτίου 2020 - 09:00
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Μεγάλη κατάντια για τους Ελληνες διαιτητές. Μια κατάντια που δεν έχει προηγούμενο στα χρονικά της διαιτησίας. Οι ρέφερι είναι «αποκλεισμένοι» από όλους, δεν τους θέλει κανείς και αυτό δείχνει πόσο ακατάλληλοι είναι και πόσα λάθη έχουν κάνει. Δείχνει και πόσο χαμηλό είναι το επίπεδό τους. Άλλωστε, αν δεν υπήρχε το VAR, θα γελούσαν και τα παρδαλά κατσίκια, ενώ τώρα γελάνε μόνο τα μονόχρωμα.

Οι ίδιοι οι Ελληνες διαιτητές «τελείωσαν» τη διαιτησία. Δεν τους αποδέχεται κανείς και οι ομάδες προτιμούν τους ξένους, απόδειξη ότι πέρασε πανηγυρικά από τη Λίγκα το αίτημα του Ολυμπιακού να οριστούν ξένοι διαιτητές στο χορτάρι και στο VAR, αίτημα που η Superleague έστειλε γραπτώς στην ΚΕΔ. Άλλωστε, αποτελεί και απόφαση της UEFA.

Οι Ελληνες διαιτητές είναι «αποκλεισμένοι» από όλους. Δεν τους θέλουν οι ομάδες, δεν τους θέλει η UEFA. Ολοι... τρέχουν στην σκέψη ότι θα τους δουν στο γήπεδο, κάτι που είναι μεγάλη κατάντια μέχρι και για τους διεθνείς, πρώτα από όλα για τους διεθνείς (Σιδηρόπουλος, Παπαπέτρου, Παπαδόπουλος, Τζήλος, Σκουλάς, Διαμαντόπουλος και Κομίνης) που κανονικά θα έπρεπε να φύγουν από τον πίνακα αλλά κάποιοι πανηγυρίζουν επειδή η UEFA τους δίνει παιχνιδάκια. Όμως, και κάποιοι μη διεθνείς δεν πάνε πίσω, για παράδειγμα οι Ευαγγέλου, Σκουλάς.

Ο... αποκλεισμός των Ελλήνων διαιτητών είναι κάτι που δεν αποτελεί έκπληξη, θα λέγαμε ότι είναι φυσιολογικό. Άρα, θα είναι σκάνδαλο αν οι πίνακες δεν αλλάξουν σε ποσοστό 80 % και πρώτοι να φύγουν οι διεθνείς...

Διαβάστε επίσης

Έλεος με τα «διαιτητάκια»...

Έλεος με τα «διαιτητάκια»...

O Τσαγκαράκης δεν πήγε στο Καραϊσκάκη για να αποδώσει δικαιοσύνη, ο Σέζος ξεφτίλισε το VAR. Γράφει ο Βάιος Μπαλάφας.

Ο Μπαλτάκος «χωρίζει» τη Βουλή στα δύο!

Ο Μπαλτάκος «χωρίζει» τη Βουλή στα δύο!

Ξέμεινε από επιχειρήματα και αναρωτήθηκε «γιατί δεν κινητοποιούνται οι πολιτικοί της Θεσσαλονίκης;», ενώ ανέφερε ότι αυτό κάνουν «μόνο οι πολιτικοί των Αθηνών».