Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προσβολή στη λογική να μένουν ΚΕΔ, Τσαγκαράκηδες και Σέζοι

Προσβολή στη λογική να μένουν ΚΕΔ, Τσαγκαράκηδες και Σέζοι
Δευτέρα, 2 Μαρτίου 2020 - 22:20
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Τι άλλο πρέπει να γίνει για να φύγει αυτή η ΚΕΔ; Πόσο ακόμη θα πρέπει να τους εκθέσουν; Γιατί προτιμούν να τους... βγάζουν στη σέντρα, παρόλα αυτά να μην τους διώχνουν;

Είναι παγκόσμιο φαινόμενο η ανοχή των UEFA και FIFA σε μια κατάσταση, όπου επιπλέουν οι ακατάλληλοι. Και δεν το λέμε εμείς παρά οι ίδιοι οι αξιωματούχοι της. Η ανοχή συνεχίζεται, όπως συνεχίζεται και οι διαιτησίες τύπου Τσαγκαράκη (Χανίων) και Σέζου (Κιλκίς) στον αγώνα Ολυμπιακός-Παναιτωλικός που αποτελούν προσβολή όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και στη διαιτησία.

Εχουμε και λέμε:

1) «Θα εξαντληθούν οι πιθανότητες προκειμένου να οριστούν ξένοι διαιτητές σε περισσότερους αγώνες από εδώ και στο εξής», είναι ένα από τα μέτρα που αποφασίστηκαν και προαναγγέλθηκαν μέσω του τοποτηρητή Χούμπελ στη συνάντηση των Μαρινάκη, Μελισσανίδη, Σαββίδη, Αλαφούζου που έγινε στις 22/01. Αν τα πράγματα στη διαιτησία πήγαιναν καλά δεν υπήρχε λόγος να συζητηθεί η διαιτησία ούτε λόγος να επιβάλλουν περισσότερους ξένους διαιτητές στον Περέιρα και στην... κομπανία του (Μάριν, Λίντμπεργκ κτλ).

2) «Χρειάζονται περισσότερη εξειδίκευση», δήλωσε ο Χούμπελ για τους Έλληνες διαιτητές της δήθεν «εξυγίανσης». Άρα, δεν υπάρχει και πρόοδος, για αυτό και όλοι θέλουν ξένους διαιτητές.

3) Ένα ακόμη... άδειασμα στον Περέιρα έγινε από τον Ζόραν Λάκοβιτς, τον Διευθυντή των ομοσπονδιών της UEFA που ταυτόχρονα βάζει και «σφραγίδα» αποτυχίας στην ανίκανη ΚΕΔ. Ο Σέρβος αξιωματούχος, απαντώντας σε ερώτηση για τα αποτελέσματα της συνάντησης των «4» στο «Μεγάλη Βρετάνια» δήλωσε ότι «η UEFA θα αναλάβει να βρει περισσότερους ξένους διαιτητές για αγώνες». Δηλαδή, αυτοί που ορίζουν δεν μπορούν να βρουν. Να μην θυμίσουμε τους μισθούς-μαμούθ...

4) Ο Περέιρα και η... κομπανία του δεν κλήθηκαν ούτε στο δείπνο με τον Τσέφεριν ούτε στη συνάντηση των «4».

5) Αμέσως μετά τη συνάντηση των «4» δεν διαψεύστηκε ότι οι ξένοι που είχαν έρθει δείπνησαν με τους Περέιρα, Μάριν, Λίντμπεργκ και τους έκαναν παρατηρήσεις για τα... πράματα και θάματα στην διαιτησία.

Διαβάστε επίσης

Έλεος με τα «διαιτητάκια»...

Έλεος με τα «διαιτητάκια»...

O Τσαγκαράκης δεν πήγε στο Καραϊσκάκη για να αποδώσει δικαιοσύνη, ο Σέζος ξεφτίλισε το VAR. Γράφει ο Βάιος Μπαλάφας.