Ντουντούκα
Στο -31 και θέλετε και ανακοίνωση στο ημίχρονο ρε νούμερα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ούτε Σαββίδης ούτε ανιψιός! Πανόπουλος!

Ούτε Σαββίδης ούτε ανιψιός! Πανόπουλος!
Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2020 - 21:43
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ησυχία στο... ακροατήριο! Δεν θέλω σχόλια!

Κι όμως, δεν είναι πλάκα. Ο ΠΑΟΚ πρότεινε και θα έχει μάρτυρα στο CAS τον μεγαλομέτοχο της Ξάνθης, Χρήστο Πανόπουλο. Κι όμως, δεν προσήλθε στην ΕΕΑ, στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Superleague, δεν πήγε ούτε στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για να υπερασπιστεί την ομάδα του, όμως θα πάει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της Λοζάνης για να υπερασπιστεί το ΠΑΟΚ!

Ησυχία στο... ακροατήριο! Δεν θέλω σχόλια!

Δεν είναι πλάκα! Αυτό αναφέρει ο ΠΑΟΚ στο υπόμνημα που κατέθεσε στο CAS. Και αυτό θα γίνει από τη στιγμή που προτείνει τον Πανόπουλο για μάρτυρα. Μέχρι τώρα ο Πανόπουλος έδωσε μια συνέντευξη Τύπου, ζήτησε η Εφέσεων αν μπει στην ουσία (με τι στοιχεία;) και είχε προαναγγείλει ότι η ομάδα του δεν θα πάει στο CAS, εφόσον κρίνονταν ένοχη στην Ελλάδα! Όμως, θα πάει για να υπερασπιστεί τον ΠΑΟΚ. Καλή επιτυχία!

Ησυχία στο... ακροατήριο! Δεν θέλω σχόλια!

Σημειώστε το εξής: Στο CAS δεν πάει ο Σαββίδης, δεν πάει ο ανιψιός, όμως θα πάει ο Πανόπουλος! Στο CAS ο ΠΑΟΚ ζητάει να τιμωρηθεί με βάση τον κανονισμό της UEFA. Τι σημαίνει αυτό; Αν κριθεί πολυϊδιοκτησία, μην ξεχνάμε ότι στην Ελλάδα υπάρχει τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση, πρέπει να υποβιβαστεί η Ξάνθη. Κι όμως, ο Πανόπουλος θα υπερασπιστεί τον ΠΑΟΚ. Αν και οι φίλαθλοι θα ήθελαν να δουν τον Σαββίδη ή τον Καλπαζίδη, που είναι πιο γνωστός και σαν ανιψιός.

Τι άλλο έχουμε να δούμε ακόμη; Κι είμαστε στην αρχή! Αργεί και ο ορισμός ημερομηνίας εκδίκασης της υπόθεσης από το CAS. Μετά τις 22 Ιουνίπυ, θα γίνει αυτό...

Κίνηση λόγω της καταδίκης

Και κάτι τελευταίο: Σύμφωνα με το thrakisports οι μέτοχοι της ΠΑΕ Ξάνθη προσκαλούνται σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση για τις 15 Ιουνίου και σε περίπτωση μη ύπαρξης απαρτίας σε επαναληπτική έκτακτη Γενική Συνέλευση την 1η Ιουλίου στα Πηγάδια.

Μοναδικό αντικείμενο αυτής της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων είναι η τροποποίηση του άρθρου 3 του καταστατικού. Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι «έδρα της εταιρείας ορίζεται ο Δήμος Ξάνθης».

Πού θα πάει η ΠΑΕ Ξάνθη;

Πρόκειται για μια ακόμη κίνηση, απόρροια της τελεσίδικης καταδίκης της Ξάνθης για την πολυϊδιοκτησία με τον ΠΑΟΚ. Η ΠΑΕ Ξάνθη έχει δρομολογήσει ήδη τις διαδικασίες να μετακομίσει τα γραφεία της από το Σαλέ (στα όρια του δήμου Ξάνθης) στο προπονητικό κέντρο των Πηγαδίων (γειτονικός δήμος Αβδήρων).

Διαβάστε επίσης

Η Λοζάνη, η Κοζάνη και το CAS

Η Λοζάνη, η Κοζάνη και το CAS

Διαγωνισμός «μπαρούφας» στα ΜΜΕ του ΠΑΟΚ, μόνο αερολογίες ενώ κανείς δεν έχει πει ότι η διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων συνεχίζεται μέχρι τις 22 Ιουνίου...