Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Λοζάνη, η Κοζάνη και το CAS

Η Λοζάνη, η Κοζάνη και το CAS
Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2020 - 23:12
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Έχει πιάσει μια... πρεμούρα τα ΜΜΕ που στηρίζουν τις θέσεις του ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα, βγάζοντας και διάφορους «ειδικούς» και μη, να γίνεται ένα «ρεσιτάλ» με ...αερολογίες, ενόψει του CAS. Ολοι αυτοί χαϊδεύουν αυτιά, δηλαδή τα παρουσιάζουν όπως αρέσουν στον ΠΑΟΚ, στον Σαββίδη, λες και το δικαστήριο δεν εδρεύει στη Λοζάνη αλλά στην Κοζάνη! Να το κοιτάξουν αυτό, επειδή έτσι δείχνουν και ζαλισμένοι, με αφορμή την τελεσίδικη καταδίκη του ΠΑΟΚ για την πολυϊδιοκτησία και έτσι... βγάζουν αφηγήματα για να «πνίγουν» τον πόνο τους.

Αρχικά, «ανακάλυψαν την Αμερική», μας είχαν ζαλίσει ότι η υπόθεση θα εξεταστεί στην ουσία, όμως αυτό μπορεί να γίνει αν ο ΠΑΟΚ έχει στοιχεία που να αντικρούουν αυτά που υπάρχουν, έλα που δεν έχει. Μετά μας έλεγαν (και μας λένε) ότι δεν θα συνεκδικαστούν οι προσφυγές του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ. Έκαναν (και κάνουν) σχόλια για το πάνελ των τριών δικαστών (Ολλανδός, Ιταλός και Γερμανός), σα να υπήρχε περίπτωση να είναι άσχετοι. Βγάζουν και... ειδικούς για να "εξηγήσουν" αλλά και να τους φτιάξουν... χωρίστρα, πάλι καλά που δεν τους ρωτάνε αν μιλάνε μαζί τους! Επίσης, οι... ειδικοί έδιναν μέχρι και οδηγίες για το τι πρέπει να ζητήσει ο ΠΑΟΚ από το CAS. Θέση έπαιρνε και παίρνει μέχρι και ο Μπαλτάκος που όμως δεν έχει εμπειρία από το Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο της Λοζάνης.

Όμως, κανείς δεν έχει πει ότι η διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων συνεχίζεται μέχρι τις 22 Ιουνίου. Μέχρι τότε έχει προθεσμία ο ΠΑΟΚ να απαντήσει στη προσφυγή του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης