Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η... παρωδία των ψηφοφοριών στη ΓΣ της ΕΠΟ

Η... παρωδία των ψηφοφοριών στη ΓΣ της ΕΠΟ
Τρίτη, 30 Ιουνίου 2020 - 21:42
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Η φράση «μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά», μπορεί να είναι κοινότυπη, όμως θα μας επιτρέψετε να την υπερτονίσουμε επειδή ταιριάζει «γάντι» στα πεπραγμένα της σημερινής (30/06) Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ. Πρόκειται, όχι απλά για μια παρωδία αλλά για την αποθέωση της παρωδίας!

Πρόεδροι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, δηλαδή οι πρόεδροι των ΕΠΣ, ψήφισαν για τον απολογισμό της ΚΕΔ (= της διαιτησίας), των Εθνικών ομάδων, των δικαστικών επιτροπών και άλλων θεμάτων που άπτονται του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Κάποιος θα νομίσει ότι κάνουμε πλάκα, όμως για πλάκα είναι αυτά που γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο που επιβεβαιώνουν ότι πρέπει να αλλάξουν.

Σε καμία χώρα της Ευρώπης άνθρωποι που είναι αρμόδιοι για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, δεν έχουν λόγο για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο! Έτσι, όπως κόβουν την απόδοση των ποσοστών των διαιτητών στις ΕΠΣ, με την αιτιολογία, όπως είπε ο Χούμπελ, ότι «αυτό συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα και δεν πρέπει να γίνεται», το ίδιο ισχύει και για την... παρωδία των ψηφοφοριών της ΓΣ της ΕΠΟ που έχει να κάνει με την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Ολυμπιακός να τους κατακεραύνωσε με «όχι» σε όλες τις ψηφοφορίες, επίσης έλαμψαν διά της απουσίας τους οι ΠΑΕ Αρης, ΟΦΗ, Παναιτωλικός, Πανιώνιος, Λάρισα. Αυτό δείχνει και την απαξίωση της... παρωδίας που λέγεται ΕΠΟ.

Αυτό έλειπε να στηρίξει ο Ολυμπιακός το σύστημα που τον πολεμά, την ακατάλληλη ΕΠΟ, την ΕΠΟ με... άρωμα ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, μια ομοσπονδία που βγάζει οπαδικές ανακοινώσεις εναντίον του. Άλλη μια παγκόσμια πρωτοτυπία κι αυτό...

TAGS

Διαβάστε επίσης

FIFA, UEFA βλέπουν και κρίνουν

FIFA, UEFA βλέπουν και κρίνουν

Παρότι η ΚΕΔ διαρρέει ότι είναι ευχαριστημένοι, οι (επίσης) ξένοι αρχιδιαιτητές που θα έρθουν θα κάνουν σαρωτικές αλλαγές, επειδή είναι χαμηλό το επίπεδο των τωρινών...