Ντουντούκα
Δεν καταλαβαίνουμε από προπαγάνδα εμείς! Θρύλος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Με Χούμπελ και... λοιπούς ξεφτιλίζονται σε όλο τον κόσμο

Με Χούμπελ και... λοιπούς ξεφτιλίζονται σε όλο τον κόσμο
Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2020 - 14:28
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Μετά από τρία χρόνια στην Ελλάδα, ο Χούμπελ έφτασε στο σημείο να μη βλέπει ούτε το δέντρο ούτε το δάσος! Το λες και επιτυχία! Δεν μυρίζει ούτε τη... μπόχα της «εξυγίανσης». Μια ακόμη επιτυχία! Υποτίθεται ότι ο Αυστριακός, αρχικά ως πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης, μετά ως εντεταλμένος σύμβουλος των FIFA, UEFA ήρθε για να βοηθήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όμως, κατάφερε το εντελώς αντίθετο, να το ...θάψει!

Ούτε μια σοβαρή απόφαση δεν πάρθηκε στα χρόνια της επιτροπείας, μόνο εκθέσεις και μέιλ για να δικαιολογούν την παρουσία τους («βράσε ρύζι», που λέει και το ρητό). Απλά, δίνουν την εντύπωση πως ήρθαν να αποτελέσουν το άλλοθι, ή αν προτιμάτε την ασπίδα της «εξυγίανσης».

Αυτοί που βούλιαξαν το ελληνικό ποδόσφαιρο, που το έκαναν βούρκο, με όργιο παρασκηνίου, το οποίο ο Ολυμπιακός στο παρελθόν έχει καταγγείλει με ονόματα, το ελληνικό ποδόσφαιρο που το λυμαίνονται συγκεκριμένα συμφέροντα και το ξέρουν μέχρι και οι ...πέτρες που, επίσης, νιώθουν αηδία, όπως και οι φίλαθλοι, αυτοί οι υπεύθυνοι για όλα αυτά ενοχλούνται από τις δηλώσεις και τις ανακοινώσεις! Μέχρι που έγινε και το θαύμα! Ήρθε ο Χούμπελ να διατυμπανίσει αυτό που θέλουν. Να μην γίνονται δηλώσεις ή ανακοινώσεις, για να συνεχίσουν να διαλύουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Θα δώσει βραβείο στους... ασπρομάλληδες!

Για να συνεχίσουν να κάνουν οι «ασπρομάλληδες»... ντου στα αποδυτήρια και να πιάνουν τα... μπαλάκια των βοηθών. Για να συνεχίσουν ατιμώρητοι, όλο το σύστημα της «εξυγίανσης» να διαλύει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δηλαδή, ο Χούμπελ θέλει να πάρουν και βραβείο; Όταν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έμειναν ατιμώρητοι για επεισόδια στον περσινό τελικό Κυπέλλου που έγινε κεκλεισμένων των θυρών; Μπροστά τους έγιναν τα αίσχη, όμως έκαναν πως δεν τα είδαν, όπως το ίδιο κάνουν και τώρα.

Τα είπε και τα... ξέχασε!

Κι όμως, ξέρουν τι γίνεται. Με αφορμή τη φυγή επτά μελών στο ΔΣ της ΕΠΟ που είχε γίνει στις 17 Ιουνίου 2019, επειδή ο Γραμμένος δεν έβαζε σε ψηφοφορία την επέκταση του συμβολαίου του Περέιρα, ο Χέρμπερτ Χούμπελ επιτέθηκε στα μέλη (Βακάλη, Θωμαϊδη, Παπαχρήστο, Δημητρίου, Ασλανίδη, Ψαρρόπουλο, Λεουτσάκο) που αποχώρησαν τονίζοντας πως:

«Τα μέλη θα έπρεπε να μείνουν και να πουν τις απόψεις και όχι να φύγουν. Γίνεται ζωντανή αναμετάδοση όλων όσων γίνονται εδώ και αυτό είναι μια παρατήρηση που δεν είναι θετική για την ΕΠΟ. Το ίδιο γίνονταν και χθες στην Λίγκα. Δεν είναι κατανοητό και μου δημιουργεί έκπληξη πως εκλεγμένα μέλη αποχωρούν από το συμβούλιο για διάφορους λόγους. Τα site γράφουν ότι ο Μελισσανίδης τηλεφώνησε και τους είπε να φύγουν (στο σημείο αυτό έδειξε με κινητό του συγκεκριμένο δημοσίευμα). Δεν ξέρω ελληνικά αλλά όλοι γράφουν αυτό το πράγμα. Πρέπει τα μέλη της ΕΠΟ να είναι ανεξάρτητα και όχι εξαρτημένα».

Ο Ολυμπιακός δεν θα τους αφήσει έτσι!

Κι όμως, ο Χούμπελ και οι... λοιποί προτιμούν να ξεφτιλίζονται σε όλο τον κόσμο. Οι φίλαθλοι βλέπουν και κρίνουν. Συμπέρασμα; Μέχρι και οι ξένοι έγιναν «παπαγαλάκια» της... εξυγίανσης.

Ξεφτιλιστείτε ελεύθερα... Με την ανακοίνωσή του ο Ολυμπιακός απέδειξε ότι δεν θα τους αφήσει έτσι. Θα τους βγάζει στη σέντρα για να μαθαίνει όλος ο κόσμος τι γίνεται.

Διαβάστε επίσης