Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να που κατάντησε η ΕΠΟ: Την... έκραξε μέχρι και ο Αλαφούζος!

Να που κατάντησε η ΕΠΟ: Την... έκραξε μέχρι και ο Αλαφούζος!
Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2020 - 15:46
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ναι, έγινε κι αυτό! Να το μαθαίνεις και να μην το πιστεύεις! Να το διαβάζεις και να τρίβεις τα μάτια σου! Μέχρι και ο Αλαφούζος παραδέχθηκε ότι υπάρχει θέμα με την ΕΠΟ και «δεν είναι δυνατόν να αποφασίζει και τα διατάζει».

Με αυτά που κάνει ΕΠΟ, που δεν την έφτανε που μετέτρεψε τον τελικό Κυπέλλου σε... όχημα για να κάνει πόλεμο κατά του Ολυμπιακού, επιχειρεί (αν τον ορίσει στις 12/09 και αναβληθεί η σέντρα του πρωταθλήματος) να τον μετατρέψει και σε όχημα κατά του συνόλου του ελληνικού ποδοσφαίρου, θα την... κράζουν μέχρι και οι πέτρες στο Πάρκο Γουδή! Εκεί κατάντησε η Ομοσπονδία, να εκφράζουν παράπονα μέχρι και οι ευνοημένοι, όπως ο Αλαφούζος!

Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού ήταν ξεκάθαρος και όπως γράψαμε και σε προηγούμενη ανάρτησή μας ανέφερε τα εξής: «Θεωρώ απαράδεκτο η ΕΠΟ να προσπαθεί να επιβάλει την αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος. Θα κοιτάξω για λόγους αρχής να ζητήσω από ΕΠΟ τα λεφτά που θα χάσει ο Παναθηναϊκός από τη μη έναρξη του πρωταθλήματος. Δεν είναι δυνατό να αποφασίζει και να διατάζει η ΕΠΟ». Πλέον, για την ακατάλληλη ομοσπονδία ισχύει ότι «αν έχεις τέτοιους φίλους, τι τους θέλεις τους εχθρούς»!

Στη... σέντρα από Αγραφιώτη, Καραπαπά

Το «κράξιμο» όλων των ομάδων κατά της ΕΠΟ (σ.σ. μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά σε προηγούμενη ανάρτησή μας) είναι και μια επιτυχία του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» μέσω της παρουσίας των αντιπρόεδρων τους, Τάκη Αγραφιώτη και Κώστα Καραπαπά έβγαλαν την ΕΠΟ στη... σέντρα, αφού το σύνολο των παραγόντων των ΠΑΕ έχουν καταλάβει ότι περισσότερο πάει να δημιουργήσει προβλήματα παρά να λύσει, συνεχίζοντας το ρεσιτάλ ξεφτίλας με τον τελικό του Κυπέλλου που η ίδια απαξίωσε και πλέον δεν μπορεί να σώσει τίποτα. Ετσι η διοργανώτρια αποφάσισε ομόφωνα το εξής: «H Super League εμμένει στην ειλημμένη ομόφωνη απόφασή της, περί έναρξης του Πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-21 στις 12 Σεπτεμβρίου».

Στην ομοσπονδία θα πρέπει να καταλάβουν ότι δεν βρέχει και παράλληλα να αντιληφθούν ότι «οι αστραπές και οι βροντές» που ακούστηκαν εναντίον της από το σύνολο των ΠΑΕ στη Λίγκα οφείλονται στην αγανάκτησή τους, επειδή η ομοσπονδία προσπαθεί να δημιουργήσει σκηνικό ανωμαλίας, μην υπολογίζοντας τίποτα, μπροστά στα «ρουσφέτια» για το καλό της ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης