Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός τους έβγαλε τις μάσκες

Ο Ολυμπιακός τους έβγαλε τις μάσκες
Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2020 - 20:53
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Πέρα από την κατάκτηση του Κυπέλλου, το βράδυ του Σαββάτου ο Ολυμπιακός πέτυχε μια ακόμη νίκη. Κατάφερε να εκθέσει το σύστημα της «εξυγίανσης» που τον πολέμησε με ...όπλο την ΕΠΟ, μια ανίκανη και ακατάλληλη ομοσπονδία.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να τους βγάλει τις μάσκες. Με τις καταγγελίες που έκανε για όσα πήγαιναν να κάνουν, αρχικά με τον ορισμό της Ριζούπολης, μετά με την αναβολή, μετά με τον ορισμό στο Πανθεσσαλικό, με τα παλιά ρόστερ αλλά με τους νέους κανονισμούς διαιτησίας! Και τι δεν έκανε το σύστημα της «εξυγίανσης». Μέχρι και τον Μπέο ήθελαν να επιστρατεύσουν για να συνεχιστεί το μπάχαλο.

Ο πόλεμος κατά του Ολυμπιακού επιβεβαιώθηκε και από την ανακοίνωση, μια ακόμη, της ΕΠΟ που νόμιζε ότι μπορούσε να δημιουργήσει δικό της πρωτόκολλο υγείας, με προσκεκλημένος και σωστά κόπηκαν από την αστυνομία ο Δήμαρχος Βόλου και οι υπόλοιποι εκπρόσωποι των φορέων. Όμως, αντί από την ΕΠΟ να παραιτηθούν τόλμησαν να πάνε και στον τελικό.

Δεν νοείται ομοσπονδία να στρέφεται κατά ομάδας. Όμως, οι παράγοντες της διοίκηση Γραμμένου δεν έχουν ίσα μέτρα και σταθμά, επειδή δεν θα ήταν εκεί που είναι.

Η ΕΠΟ του «δικού μας Γραμμένου» απέδειξε, για μια ακόμη φορά, δεν είναι ομοσπονδία. Είχαμε μέχρι και... διαγωνισμούς παραγόντων για το ποιος θα κάνει το μεγαλύτερο «ρουσφέτι» στην ΑΕΚ, προκειμένου να βρεθεί και στην επόμενη Εκτελεστική Επιτροπή.

Η ΕΠΟ του «δικού μας Γραμμένου» τυπικά είναι ομοσπονδία καθώς, με αφορμή και τις καταγγελίες του Ολυμπιακού, όλοι οι φίλαθλοι ξέρουν ότι χει παραδοθεί σε συγκεκριμένα ποδοσφαιρικά συμφέροντα και αυτό αποδεικνύεται από το ότι οι αποφάσεις της είναι σε... γραμμή συγκεκριμένων ομάδων, έχουν άρωμα ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ, ανάλογα με το ποιος έχει ανάγκη τι.

Για αυτό δεν πρέπει να συνεχιστεί αυτό το... έκτρωμα. Να αποφασίζουν παράγοντες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου για θέματα που έχουν σχέση με το επαγγελματικό. Να αποφασίζουν παράγοντες που αν δεν ανήκαν στο μπλοκ του βορρά ή του νότου που... χρεώνονται σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, αντίστοιχα, δεν θα ήταν εκεί.

Τι δεν καταλαβαίνει η Κυβέρνηση;

Διαβάστε επίσης