Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρόκληση η απόκρυψη των διαλόγων του VAR για το οφσάιντ-κλοπή

Πρόκληση η απόκρυψη των διαλόγων του VAR για το οφσάιντ-κλοπή
Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2020 - 22:53
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Αφού και ο Κλάτενμπεργκ άφησε άφωνη όλη την Ελλάδα, με τη χθεσινή (5/10) ανακοίνωση της ΚΕΔ που την έβγαλε (και τη βλέπετε) για να καλύψει τους Κοτσάνη (Δράμας) και Απτόσογλου (Αθηνών) που ήταν στο VAR για το οφσάιντ-κλοπή στο ματς ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 1-1 αλλά και τον διαιτητή Καραντώνη (Ημαθίας), όμως ουσιαστικά τους εξέθεσε, καθώς το γκολ του Χασάν έπρεπε να μετρήσει, επειδή από τη μια γραμμή που έβαλαν αποδεικνύεται ότι δεν υπάρχει οφσάιντ του Ελ Αραμπί!

Σα να μην έφτανε αυτό, ο πρόεδρος της ΚΕΔ και τηλεκριτικός δεν έβαλε τη φάση στην ανάλυσή του για την 4η αγωνιστική της Super League! Ο λόγος; Για να μην δώσει τους διαλόγους του... περήφανου της Δράμας (Κοτσάνης), του Αθηναίου διεθνή βοηθού (Απτόσογλου), μεταξύ τους, με τον τεχνικό (σ.σ. που του έλεγαν να βάλει τη γραμμή;) και με τον Καραντώνη. Τρία και πλέον λεπτά έκαναν για να ακυρώσουν το κανονικό γκολ, είναι βέβαιο ότι θα είχαν μεγάλο σουξέ! Ενώ ο Κλάτενμπεργκ διατυμπανίζει τη διαφάνεια, αυτή αγνοείται όπως και το 50-50.

Η... σιγή των διαλόγων του VAR, ενώ ο Αγγλος έδωσε στη δημοσιότητα για όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια που έκρινε, δείχνει απόλυτο σκοτάδι. Θα είχε ενδιαφέρον να μαθαίναμε, αν μαθαίναμε, πως έβαλαν τη γραμμή. Θα είχε ενδιαφέρον, επειδή άργησαν 3' για φάση οφσάιντ στην οποία η αναμονή δεν ξεπερνάει το 1'. Τι έλεγαν τρία ολόκληρα λεπτά, αν και φαινόταν ότι δεν υπήρχε οφσάιντ και αυτοί το έβγαλαν; Δεν μπορεί να ήταν βουβοί;

Είναι γνωστό ότι οι διαιτητές της «εξυγίανσης» είναι κατώτεροι των περιστάσεων. Ένα παράδειγμα; Ο Κλάτενμπεργκ παραδέχθηκε ότι υπάρχει πέναλτι κατά του ΠΑΟΚ, στο 1-0 του αγώνα με τον ΟΦΗ, το οποίο οι Τζοβάρας, Τζήλος δεν έδωσαν και στη συνομιλία τους στο VAR ένας από τους δυο (ή κάποιος άλλος;) ακούγεται να φωνάζει «άστο, άστο», όταν ο Σαρδινέρο έχει πέσει από την κίνηση του χεριού του Μάτος!

Διαβάστε επίσης

Η ΕΠΟ... βούλιαξε και αλλάζει!

Η ΕΠΟ... βούλιαξε και αλλάζει!

FIFA και UEFA θεωρούν την ΕΠΟ ξεπερασμένη ομοσπονδία, ενώ της δείχνουν «κόκκινη κάρτα» από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο

Η ΚΕΔ να κόψει τις βλακείες

Η ΚΕΔ να κόψει τις βλακείες

Έβγαλε ανακοίνωση που είναι... αέρας-κοπανιστός για να δικαιολογήσει την αλλοίωση του VAR στα Γιάννινα. Τέσσερα τα «καυτά» ερωτήματα... Γράφει ο Βάιος Μπαλάφας!