Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βλέπουν τα αίσχη και δεν αντιδρούν!

Βλέπουν τα αίσχη και δεν αντιδρούν!
Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2020 - 22:11
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Μια είδηση που η ΕΠΟ θέλει να περάσει στα ψιλά, η οποία, όμως, επιβεβαιώνει την παραμονή του Φούσεκ, με τη διαφορά ότι, μέσω της ιστοσελίδας της ΕΠΟ, δημοσιοποιήθηκε και η είδηση ότι μένει και ο Χούμπελ. «Τις εργασίες της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Ε.Π.Ο. παρακολούθησαν ο εντεταλμένος εκπρόσωπος των FIFA/UEFA κ. Χέρμπερτ Χούμπελ και ο ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας των FIFA/UEFA κ. Πετρ Φούσεκ, η θητεία των οποίων στην Ελλάδα ανανεώθηκε από τις διεθνείς ποδοσφαιρικές αρχές έως τις 30 Νοεμβρίου 2020», αναφέρει το Δελτίο Τύπου της ΕΠΟ που μας ενημερώνει ποιοι δικαστές εξελέγησαν στην Πειθαρχική Επιτροπή και στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Τα παραπάνω βρίσκονται στην τελευταία σειρά ενός ογκώδους Δελτίου Τύπου που η ομοσπονδία έβγαλε την Παρασκευή. Δεν το έβγαλαν χωριστά για να μην δώσουν έκταση.

Ο Φούσεκ έμεινε για να οργανώσει την ΚΕΔ. Ο Χούμπελ θα έρχεται ως τοποτηρητής. Αν και είναι περίεργο, όχι μόνο που δεν εκδόθηκε χωριστό Δελτίο Τύπου αλλά που, αυτό που έβγαλαν, δεν αναφέρει, αν έχουν συγκεκριμένο ρόλο. Επίσης, είναι περίεργο που η θητεία του Χούμπελ τελείωσε και για να ανανεωθεί χρειάστηκε ανάπαυλα ενός μήνα!

Η FIFA και η UEFA αποφάσισαν να συνεχίσουν μέχρι τις 30 Νοεμβρίου, αν και ποτέ δεν έπαιξαν ουσιαστικό ρόλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αφήνοντας όλο το... γήπεδο στην «εξυγίανση». Θα είχε ενδιαφέρον να γινόταν ένας απολογισμός του έργου τους, πόσες προτάσεις έκαναν, πόσες πέρασε η ΕΠΟ. Άλλο παράδειγμα: ο Χούμπελ είχε χαρακτηρίσει μη αποδεκτή τη διαιτησία των Ευαγγέλου, Φωτιά αλλά ο Περέιρα, αντί να τους διαγράψει, τους έβαλε μετά από δυο αγωνιστικές.

Διαβάστε επίσης

Η ΕΠΟ... βούλιαξε και αλλάζει!

Η ΕΠΟ... βούλιαξε και αλλάζει!

FIFA και UEFA θεωρούν την ΕΠΟ ξεπερασμένη ομοσπονδία, ενώ της δείχνουν «κόκκινη κάρτα» από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο