Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Άγγλος... ξεφεύγει όλο και περισσότερο

Ο Άγγλος... ξεφεύγει όλο και περισσότερο
Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020 - 21:09
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

«Περίπτωση» για πολλά θαυμαστικά είναι ο Μαρκ Κλατενμπεργκ. Κάθε φορά που θα γράφεται το όνομά του θα πρέπει να μπαίνουν και τα προαναφερόμενα σημεία στίξης για να φαίνεται ότι πλέον ξεπέρασε μέχρι και την... περίπτωση του Μέλο Περέιρα.

Ο Κλάτενμπεργκ θα πρέπει να μας περνάει για ιθαγενείς της εποχής των σπηλαίων! Ο Αγγλος... σταρ της τηλεκριτικής και του ...VAR προανάγγειλε συνέντευξη Τύπου για την Τρίτη. Μέχρι εδώ, όλα καλά. Όμως, τα τραγελαφικά ξεκινούν από το ότι η... συνέντευξη Τύπου θα «γίνει» στο σάιτ της ΕΠΟ, με ερωτήσεις που έπρεπε να υποβληθούν μέχρι σήμερα (16/10)!

Ιδού και το σχετικό Δελτίο Τύπου της ΕΠΟ, πριν από μερικές μέρες, με το οποίο γελάνε μέχρι και τα στραγάλια στις σφυρίχτρες! Αναλυτικά: «Ο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Μαρκ Κλάτενμπεργκ θα παραχωρήσει διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου την προσεχή Τρίτη 20 Οκτωβρίου και ώρα 14:00 από το site της ΕΠΟ.

Για τον σκοπό αυτό, παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ να αποστείλουν ερωτήσεις στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] (ένας δημοσιογράφος και μία ερώτηση ανά Μέσο) μέχρι την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου και ώρα 13:00.

Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που ενδιαφέρονται να υποβάλλουν ερωτήσεις, να ακολουθήσουν την παραπάνω διαδικασία. Δεν θα ληφθούν υπόψη ερωτήσεις που σταλούν είτε εκπρόθεσμα είτε με διαφορετικό τρόπο».

Με βάση τα παραπάνω απορία πολλών είναι, που πάνε και τους βρίσκουν η FIFA και η UEFA! Εκτός του ότι έφεραν τον Άγγλο για να κάνει σαρωτικές αλλαγές, όμως αυτός κάνει ορισμούς με τους πίνακες-σκάνδαλο του Περέιρα. Παράλληλα, όλα αυτά δείχνουν ότι ο πρόεδρος της ΚΕΔ δεν έχει καταλάβει που ήρθε, ή νομίζει ότι ήρθε για διακοπές, ή ότι ήρθε για να κάνει του... κεφαλιού του. Ο λόγος είναι ότι κάνει... απίστευτα πράγματα!

Διαβάστε επίσης

Το νέο... παραμύθι του συστήματος

Το νέο... παραμύθι του συστήματος

Είναι «μαγική εικόνα» ότι η UEFA στηρίζει τον Κλάτενμπεργκ, αν τον παρακολουθούσε θα τον έδιωχνε, επειδή δεν τήρησε τις δεσμεύσεις του!