Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το νέο... παραμύθι του συστήματος

Το νέο... παραμύθι του συστήματος
Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020 - 22:07
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Τους στέλνουν, κάπου κάπου μιλάνε αλλά δεν τους... ακουμπάνε! Η διαιτησία δέχθηκε κριτική, από τους ξένους, και επί Περέιρα είτε από τον Χούμπελ είτε από υψηλόβαθμα στελέχη που χαρακτήρισαν χαμηλό το επίπεδο των Ελλήνων ρέφερι, επισημαίνοντας ότι χρειάζονται περισσότερη εκπαίδευση και επιβάλλοντας τους ξένους ρέφερι στα ντέρμπι, όμως μέχρι εκεί. Εδώ, ο Αυστριακός χαρακτήρισε «μη αποδεκτή» την απόδοση των Φωτιά, Ευαγγέλου στο ματς Βόλος-Ολυμπιακός 0-0 και όχι μόνο δεν πήγαν στο σπίτι τους αλλά ορίζονται συνέχεια και παράλληλα είναι υποψήφιοι και για διεθνείς!

Το ίδιο γίνεται και με τον Κλάτενμπεργκ. Τον έστειλαν και μας... χαιρέτισαν. Αν ασχολούνταν με τα έργα και τις ημέρες του Αγγλου, τότε θα μπορούσε να δικαιολογηθεί ότι τον στηρίζουν. Όμως, άλλο αδιαφορία άλλο στήριξη!

Αναφερόμαστε στο νέο παραμύθι των «εξυγιαντικών» ΜΜΕ που είδαν τον Κλάτενμπεργκ να ρεζιλεύεται με τις αναλύσεις και τις ανακοινώσεις για το οφσάιντ-ανακάλυψη στον Ελ Αραμπί, με συνέπεια να ακυρωθεί το γκολ του Χασάν, στον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακού 1-1. Αμέσως, έσπευσαν να μας... παραμυθιάσουν ότι τάχα η UEFA στηρίζει τον πρόεδρο τη ΚΕΔ, με αποτέλεσμα να γελάει όλος ο κόσμος.

Επίσης, η νέα καραμέλα είναι ότι τον πρότεινε ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτητσίας της UEFA, Ρομπέρτο Ροσέτι, όμως κανονικά, δηλαδή η αλήθεια είναι ότι ο Ιταλός είναι αυτός που πρέπει να τον ελέγχει! Αν το έκανε, θα διαπίστωνε ότι ο Κλάτενμπεργκ δεν τήρησε τις δεσμεύσεις του. Μπροστά ήταν και τα άκουσε. Όχι μόνο δεν έστειλε στο σπίτι τους τους διαιτητές που προκάλεσαν και είναι οι ίδιοι που συνεχίζουν να προκαλούν αλλά δέχθηκε μέχρι και τους πίνακες-σκάνδαλο του Περέιρα.

Τα παραπάνω είναι ένας λόγος για να τον ξηλώσουν. Αν ήθελαν να συνεχιστούν τα ίδια θα άφηναν τον αποτυχημένο Πορτογάλο.

Διαβάστε επίσης

Ο Άγγλος... ξεφεύγει όλο και περισσότερο

Ο Άγγλος... ξεφεύγει όλο και περισσότερο

Συνεχίζονται τα απίστευτα πράγματα: Ο Κλάτενμπεργκ ονόμασε συνέντευξη Τύπου το ότι την Τρίτη (20/10) θα απαντήσει ερωτήσεις που θα του υποβληθούν από σήμερα (16/10)!