Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γίνεται... χαλί για την «εξυγίανση»!

Γίνεται... χαλί για την «εξυγίανση»!
Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020 - 23:44
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Επειδή όλη η Ελλάδα έμεινε άφωνη με τους διαλόγους των Κοτσάνη (Δράμας), Απτόσογλου (Αθηνών) που αρχικά έψαχναν αν υπάρχει επιθετικό φάουλ του Χασάν στο γκολ, στο 92' του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακού 1-1 και μετά είχαμε το σχέδιο παρκαρίσματος «λίγο πιο αριστερά, λίγο πιο δεξιά» αλλά και τη... σφραγίδα του «πόιντ οφ κόντακτ» για να φτάσουμε, όπως κατάγγειλε ο Ολυμπιακός, στο οφσάιντ-ανακάλυψη και στην αλλοίωση του αποτελέσματος του αγώνα, κατ' επέκταση και της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκας. «Από αυτό που ακούμε στο βίντεο (σ.σ. του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακού 1-1) οι διαιτητές στο Δωμάτιο VAR (σ.σ. Κοτσάνης, Απτόσογλου) έχουν προαποφασίσει ότι υπάρχει οffside πριν καν εξετάσουν τη φάση καθώς στο 02:12 λεπτό του βίντεο αναφέρουν «πάμε στο offside μαζί», κατάγγειλε μεταξύ άλλων ο Ολυμπιακός, με επιστολή του στον Κλάτενμπεργκ.

Τι έκανε ο Αγγλος μετά από αυτόν τον... καταπέλτη; Μπορεί να μην απάντησε στην επιστολή του Ολυμπιακού, τουλάχιστον δεν δημοσιοποιήθηκε απάντησή του, όμως στη σημερινή δήθεν συνέντευξη Τύπου αποκάλυψε ότι θα... κόψει τη δημοιοποίηση των διαιτητών στο VAR. Για να το πούμε πιο απλά, ο Κλάτενμπεργκ στρώνει ένα ακόμη... χαλί για την «εξυγίανση»! Οι διαιτητές θα κάνουν ό,τι θέλουν και δεν θα δίνουν λόγο σε κανέναν.

Προφανώς, αυτή η απόφαση του Κλάτενμπεργκ πάρθηκε μετά από πιέσεις των διαιτητών, όπως έχουμε αποκαλύψει πριν από μερικές μέρες. Ολο αυτό το διάστημα οι ρέφερι επικαλούνταν προσωπικά δεδομένα, λες και δεν μιλάνε για ποδόσφαιρο αλλά για κρατικά μυστικά. Με λίγα λόγια γελάει ο κόσμος και το κακό για αυτούς είναι πως οι φίλαθλοι όχι μόνο καταλαβαίνουν τι γίνεται, οι αρμόδιοι δεν έχουν καταλάβει ότι τους πήραν και χαμπάρι. Αλλού αποφασίζουν σε λιγότερο από τριάντα δευτερόλεπτα για το αν υπάρχει οφσάιντ σε μια φάση και στα Γιάννινα οι Κοτσάνης, Απτόσογλου χρειάστηκαν πάνω από τρία λεπτά.

Διαβάστε επίσης

Το νέο... παραμύθι του συστήματος

Το νέο... παραμύθι του συστήματος

Είναι «μαγική εικόνα» ότι η UEFA στηρίζει τον Κλάτενμπεργκ, αν τον παρακολουθούσε θα τον έδιωχνε, επειδή δεν τήρησε τις δεσμεύσεις του!

Ο Άγγλος... ξεφεύγει όλο και περισσότερο

Ο Άγγλος... ξεφεύγει όλο και περισσότερο

Συνεχίζονται τα απίστευτα πράγματα: Ο Κλάτενμπεργκ ονόμασε συνέντευξη Τύπου το ότι την Τρίτη (20/10) θα απαντήσει ερωτήσεις που θα του υποβληθούν από σήμερα (16/10)!