Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η... κωμωδία με τις εκλογές της ΕΠΟ

Η... κωμωδία με τις εκλογές της ΕΠΟ
Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2020 - 00:22
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ενώ στο τραπέζι έχει τεθεί θέμα προέδρου αλλά και θέμα διοίκησης κοινής αποδοχής στην ΕΠΟ, όμως κάποιοι το έχουν δίπορτο! Ετσι, παρακαλάνε τη FIFA και την UEFA να μεσολαβήσει στην Κυβέρνηση, ώστε οι εκλογές στις 19 Ιανουαρίου να γίνουν κανονικά!

Ο ένας λόγος είναι να προλάβει ο Ψαρρόπουλος να είναι υποψήφιος επειδή τον Φεβρουάριο τον πιάνει το όριο ηλικίας του νόμου Αυγενάκη. Λες και ο κορονοϊός δεν κολλάει στις συγκεντρώσεις της ΕΠΟ και πρέπει να εξαιρεθεί!

Ο άλλος λόγος είναι μην τυχόν και... χαθεί η «εξυγίανση». Βλέπετε, είναι γνωστό ότι η Κυβέρνηση κινείται για να βρεθεί πρόεδρος κοινής αποδοχής στην ΕΠΟ. Παρά την ονοματολογία (για Ζαγοράκη) δεν υπάρχει κάτι σχετικό για πρόεδρο κοινής αποδοχής. Απλά, κάποιοι δίπορτοι εκφράζουν ευσεβείς πόθους με όσα διαρρέουν! Όμως, δεν ξέρουν ότι κάνοντας το τελευταίο «καρφώνουν» ένα συγκεκριμένο σύστημα, αυτό της «εξυγίανσης», άσχετα αν προσπαθούν να τα χρεώσουν σε άλλους. Με το τελευταίο μόνο γέλιο προκαλούν.

Μια ακόμη έμπνευση της ΕΠΟ, αυτή είναι φρέσκια, σημερινή, είναι η επιστολή στον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά για να γίνουν εκλογές στις 19 Ιανουαρίου. Μιλάμε για κανονική... κοσμάρα. Η χώρα βρίσκεται σε lock down, τα μαγαζιά δεν έχουν δουλέψει, οι πολίτες δεν μετακινήθηκαν στους τόπους καταγωγής τους, επειδή υπάρχει απαγόρευση μετακινήσεων αλλά η ΕΠΟ τον... χαβά της. Να ασχοληθούν οι λοιμωξιολόγοι με τους προέδρους των ΕΠΣ, λες και δεν έχουν άλλη σοβαρή ασχολία να κάνουν. Αν αρχίσουν από την Κυβέρνηση τις εξαιρέσεις δεν υπήρχε λόγος να παραταθεί το σκληρό lock down στον Ασπρόπυργο, την Ελευσίνα, την Κοζάνη και σε άλλες περιοχές.

Παρόλα αυτά στην ΕΠΟ παραβλέπουν ότι οι εκλογές δεν προβλέπονται από το καταστατικό της. Η αλαζονεία τους είναι τόσο μεγάλη που τους ενδιαφέρει μόνο να δημιουργούν μαγική εικόνα.

Λες και θα καταστραφεί το ποδόσφαιρο αν δεν γίνουν εκλογές στις 19 Ιανουαρίου. Αφού οι ίδιοι θα μείνουν γιατί βιάζονται; Μόνο και μόνο για να φύγει ο Γραμμένος και να αναλάβει ο Ψαρρόπουλος;

Διαβάστε επίσης

«Κατήφορος» μέσω Νιούκαστλ

«Κατήφορος» μέσω Νιούκαστλ

Ο Κλάτενμπεργκ δείχνει ότι δεν έχει πάρει σοβαρά τον ρόλο του ως αρχιδιαιτητής, αφού εδώ και καιρό είναι στην πατρίδα του, ενώ ταυτόχρονα περιόρισε και τις συσκέψεις με τους ρέφερι.