Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΕΠΟ: Η διάλυση έχει... σφραγίδα ΑΕΚ, ΠΑΟΚ

ΕΠΟ: Η διάλυση έχει... σφραγίδα ΑΕΚ, ΠΑΟΚ
Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2021 - 23:47

Από το κακό στο χειρότερο πάει η ΕΠΟ και μάλιστα με την... σφραγίδα των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αλλά και των προέδρων των ΕΠΣ που ...σέρνονται από τα μπλοκ του βορρά και του νότου. Δεν τους ενδιαφέρει η πρόοδος του ποδοσφαίρου αλλά πως θα κρατήσουν την ομοσπονδία «αιχμάλωτη», να μην είναι ανεξάρτητη, προκειμένου να συνεχιστούν τα ρουσφέτια για τις προαναφερόμενες ΠΑΕ.

Υπήρχε το ενδεχόμενο επίτευξης ιστορικής συμφωνίας, προκειμένου να βρεθεί πρόεδρος κοινής αποδοχής, με συμφωνία των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, όμως οι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ τίναξαν τα πάντα στον αέρα! Έκαναν στροφή από τις συζητήσεις για πρόεδρο κοινής αποδοχής, βάζοντας μπροστά τις ενώσεις για να γίνουν εκλογές και να βγει ο... Ψαρρόπουλος!

Αυτό έγινε, επειδή δεν μπορούν να περάσουν τα δικά τους καθώς έχουν γνώση οι φύλακες. Η ΑΕΚ ήθελε κοινής αποδοχής να είναι μόνο ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ και παράλληλα να μην ξηλωθεί το σύστημα των golden boys αλλά και οι πρόεδροι των ΕΠΣ από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, επειδή έτσι θα κατέρρεε όλο το σύστημα της «εξυγίανσης». Όμως, αυτό που ήθελαν δεν θα ήταν ΕΠΟ κοινής αποδοχής αλλά μια εξίσου αιχμάλωτη και διαλυμένη ομοσπονδία.

Έτσι, η ΑΕΚ έσυρε και τον ΠΑΟΚ που αρχικά έδειχνε να προωθεί την υποψηφιότητα του Ζαγοράκη ως προέδρου κοινής αποδοχής! Η αιτιολογία ήταν ότι δεν ήθελε να θέσει όρους, προτιμώντας να δεχθεί αυτούς της ΑΕΚ.

Το παράδοξο είναι ότι διαφημίζουν τη «συμμαχία» τους, η οποία δεν υπήρχε! Είναι γνωστό ότι η ΕΠΟ είχε χωριστεί σε δυο μπλοκ και ότι υπήρχε εμφύλιος μεταξύ των παραγόντων της. Επίσης, ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει πλειοψηφία στην επόμενη Εκτελεστική Επιτροπή αν προχωρήσει η υποψηφιότητα του Ψαρρόπουλου.

Η ΕΠΟ έχει αλωθεί εδώ και χρόνια από συγκεκριμένα συμφέροντα, FIFA, UEFA Κυβέρνηση και φίλαθλοι έχουν πάρει χαμπάρι το σύστημα της «εξυγίανσης», όμως ανέχονται τα πάντα. Μέχρι και την πρόκληση να αποφασίζουν παράγοντες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου για το επαγγελματικό.

Διαβάστε επίσης