Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το απόλυτο τίποτα της ΕΠΟ

Το απόλυτο τίποτα της ΕΠΟ
Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021 - 23:54
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Μπορεί να μην έχει κατεβάσει ρολά, όμως η ΕΠΟ είναι ακυβέρνητο καράβι. Στο Πάρκο Γουδή δείχνουν πόσο ακατάλληλοι είναι αφού δεν ασχολούνται με τίποτα, παρά μόνο με το αν και πότε θα γίνουν εκλογές οι οποίες αναβλήθηκαν για τις 19 Φεβρουαρίου.

Μέχρι και οι ίδιοι, ένας από αυτούς ήταν και ο μέχρι πρότινος υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ, ο Ψαρρόπουλος, παραδέχθηκαν ότι δεν υπάρχει ΕΠΟ, σε μια προσπάθεια να πείσει ότι έπρεπε να γίνουν εκλογές, παρά την καραντίνα λόγω του κορονοϊού. Όμως, δεν έχει σημασία το... επιχείρημα, παρά η ουσία.

Αρα, δεν υπάρχει ΕΠΟ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η οικονομική «θηλιά» την σφίγγει όλο και περισσότερο επειδή ο Γραμμένος είχε δεσμευτεί ότι θα κάνει μειώσεις μισθών αλλά αφήνει την... καυτή πατάτα για τον επόμενο. Επίσης, η Γ' Εθνική και τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα δεν υπάρχουν στον ορίζοντα, οι ομάδες πιέζουν τις ενώσεις για να της απαντήσεις, αυτές την ΕΠΟ, όμως κανείς δεν ασχολείται!

Υπάρχουν κι άλλα προβλήματα που και πάλι κανείς δεν ασχολείται. Στην ΕΠΟ δεν συζήτησαν καν για τις προτάσεις των FIFA, UEFA, μέσω της Ολιστικής Μελέτης! Μόνο τα ρουσφέτια σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ έχουν σε προτεραιότητα.

Με όσα γίνονται, η διοίκηση Γραμμένου χαρακτηρίζεται από παγκόσμια πρωτοτυπία! Είναι η μόνη διοίκηση που θέλει να φύγει γρήγορα. Εντάξει, είναι γνωστό πως είναι ανύπαρκτοι, πως απουσίαζαν από όλα τα μεγάλα προβλήματα του ποδοσφαίρου, όμως δεν χρειάζεται να το επιβεβαιώνουν κιόλας!

Και το παράδοξο είναι ότι οι περισσότεροι από τους μισούς παράγοντες της ΕΕ της ΕΠΟ θα είναι πάλι υποψήφιοι αν γίνουν εκλογές με το σύστημα της... εξυγίανσης. Απλά, όπως είπε ο Μπέος, οι αλλαγές θα γίνουν προς την κατεύθυνση να κάνει κουμάντο η ΑΕΚ, επειδή έτσι είναι η συμφωνία με τον ΠΑΟΚ!

Διαβάστε επίσης