Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το... τραλαλά των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ στην Εφέσεων

Το... τραλαλά των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ στην Εφέσεων
Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 - 21:42
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ρεζίλι έγιναν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, καθώς αντί να απολογηθούν με αφορμή την (πρωτόδικη) τιμωρία τους από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, επειδή δεν ψήφισαν «ναι» στην αποχώρηση του Βασίλη Γκαγκάτση από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Superleague το έριξαν στο «τραλαλά» και στο ...κυνήγι των φαντασμάτων. Ενώ η υπόθεση έχει σχέση με τη μη αποπομπή του το 2019, οι «σύμμαχοι» το... πήγαν στο τι έγινε το 2016, όταν προσλήφθηκε ως υπάλληλος και όχι (για παράδειγμα) να εκπροσωπεί το επαγγελματικό ποδόσφαιρο στον τότε Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη!

Όμως, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ παράβλεψαν ότι ο Ολυμπιακός είχε ζητήσει την αποπομπή του Βασίλη Γκαγκάτση, με αφορμή, όχι το βούλευμα αλλά την καταδίκη με φυλάκιση πέντε ετών, με αναστολή μέχρι την έφεση, για την υπόθεση της «Κάρτας Υγείας». Για να το καταλάβουν καλύτερα, όπως και ο κόσμος, ο Ολυμπιακός ζητούσε την εφαρμογή του νόμου για τα κωλύματα παραγόντων αλλά ΠΑΟΚ και ΑΕΚ προτίμησαν να κάνουν την κακώς εννοούμενη επίδειξη δύναμης, παρά να εφαρμόσουν το νόμο! Για αυτό έπρεπε να απολογηθούν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και όχι για το... τραλαλά!

Θυμίζουμε την πρωτόδικη απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας:

Επιβάλει:

α) στον Βασίλειο Γκαγκάτση χρηματική ποινή 10.000 ευρώ και απαγόρευση ενασχόλησης με οποιαδήποτε δραστηριότητα σχετιζόμενη με το ποδόσφαιρο για ένα έτος,

β) στους Μηνά Λυσάνδρου, Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, Θεόδωρο Καρυπίδη, Δημήτριο Μποροβήλο, Αικατερίνη Κοξένογλου, Κωνσταντίνο Κολοκυθά, Αριστείδη Πιαλόγλου, Ηλία Πουρσανίδη, Χρήστο Πλιάτσικα, Γεώργιο Χριστοβασίλη, Θεοδόσιο Τσικνή, Χρυσόστομο Γκαγκάτση χρηματική ποινή 10.000 ευρώ εις έκαστο και

γ) στις ΠΑΕ ΑΕΚ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, ΑΡΗΣ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, ΞΑΝΘΗ ΑΟ, ΟΦΗ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΣ και ΠΑΕ ΠΑΟΚ χρηματική ποινή 30.000 ευρώ εις έκαστη.

Διαβάστε επίσης

Χάλια ο Τσαγκαράκης, χάλια και οι βοηθοί

Χάλια ο Τσαγκαράκης, χάλια και οι βοηθοί

Σα να μην έφτανε που ο ρέφερι της ΕΠΣ Χανίων δείχνει κατώτερος των περιστάσεων για το Ατρόμητος-Ολυμπιακός, ακόμη χειρότερη είναι η εικόνα των Καρσιώτης, Χατζηνάκου.