Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΕΠΟ: Όχι άλλο... κάρβουνο!

ΕΠΟ: Όχι άλλο... κάρβουνο!
Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2021 - 21:11
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Μια ΕΠΟ που έχει μόνο την ταμπέλα καθώς ο Γραμμένος και η διοίκησή του δεν ασχολούνται με τίποτα. Περιμένουν τις εκλογές για να εγκαταλείψουν το ήδη «βουλιαγμένο» καράβι. Το πείραμα της συνύπαρξης των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ όχι μόνο απέτυχε αλλά κατάφεραν να διαλύσουν την ομοσπονδία, μαζί με το ελληνικό ποδόσφαιρο, ας μην ξεχνάμε ότι επί «εξυγίανσης» χάθηκε μια θέση στην Ευρώπη ενώ πλέον στο Champions League βγαίνει μια ομάδα.

Η φράση «όχι άλλο κάρβουνο», παρμένη από ελληνική ταινία, δείχνει και το μεγάλο δράμα της ΕΠΟ. Πλέον βρίσκεται σε κατάσταση που όχι μόνο απουσιάζει από τα μεγάλα προβλήματα, δεν συζητά ούτε για τα δικά της. Φωνάζουν για το αυτοδιοίκητο, όμως στην Εκτελεστική Επιτροπή της Παρασκευής (29/010 δεν ειπώθηκε κουβέντα για τη συζήτηση των Αυγενάκη με τις ΦΙΦΑ, ΟΥΕΦΑ η οποία εκκρεμεί για να γίνουν αλλαγές στους αθλητικούς νόμους. Επίσης, η Κυβέρνηση εξήγγειλε νέο αθλητικό νόμο και η ΕΠΟ έκανε πως δεν κατάλαβε, ουδείς είπε κουβέντα.

Και είναι να απορεί κανείς πως βρέθηκαν 40 ενώσεις να υπογράψουν ανακοίνωση ότι δήθεν η Κυβέρνηση παρεμβαίνει στο αυτοδιοίκητο, προτείνοντας ως πρόεδρο τον Ζαγοράκη! Ξέχασαν ότι αν είναι υποψήφιος θα είναι ως πρόεδρος κοινής αποδοχής, επίσης ξέχασαν ότι αυτές οι ενώσεις ψήφισαν «τον δικό μας Γραμμένο», όπως τον χαρακτήρισε ο Ιβάν Σαββίδης και ότι θα ψήφιζαν τον Ψαρρόπουλο, που αποτελούσε κοινό μυστικό ότι τον επέλεξε η ΑΕΚ. Όπως κοινό μυστικό είναι ότι στην ΕΠΟ κουμάντο κάνουν η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ, κάτι που δεν έχει διαψεύσει κανείς.

Αυτή την ΕΠΟ διάλεξαν, λοιπόν που ακόμη και οι ίδιοι παραδέχονται ότι είναι ακυβέρνητο καράβι, ότι υπάρχει κενό διοίκησης. Τα βλέπουν αλλά δεν προσπάθησαν να σώσουν την κατάσταση.

Μιλάνε για αυτοδιοίκητο, αυτοί που έβλεπαν τους Κοντονή, Βασιλειάδη να το κάνουν κουρέλι. Ηταν συνομιλητές του Κοντονή που κατάργησε το αυτοδιοίκητο και του Βασιλειάδη που τους έδωσε... διαταγή πώς να κάνουν αναδιάρθρωση! Και τώρα παρακαλούσαν τον Αυγενάκη να την καταργήσει και να επαναφέρει την παλιά κατάσταση, επειδή δεν σκέφτηκαν ότι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο δεν αντέχει μια επιπλέον κατηγορία.

Διαβάστε επίσης

Η ΕΠΟ VARάει διάλυση...

Η ΕΠΟ VARάει διάλυση...

Βάζει τις ομάδες να πληρώσουν για το VAR στο Κύπελλο, απόδειξη ότι δεν σέβεται μια δική της διοργάνωση...

Η αλήθεια έλαμψε και τους... ισοπέδωσε

Η αλήθεια έλαμψε και τους... ισοπέδωσε

Δεν είναι νίκη του Μαρινάκη και του Ολυμπιακού αλλά θρίαμβος επειδή είχε κινητοποιηθεί ολόκληρο το ποδοσφαιρικό σύστημα και η προηγούμενη Κυβέρνηση...