Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα λένε και μόνοι τους για τον Γραμμένο

Τα λένε και μόνοι τους για τον Γραμμένο
Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2021 - 21:59
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Να τη... χαίρονται την «εξυγίανσή» τους! Η ΕΠΟ απαξιώθηκε από τους φιλάθλους, όμως από το καλοκαίρι η ΕΠΟ έχει βαρέσει διάλυση. Βρήκαν την ευκαιρία, επειδή μπήκε σε τροχιά προεκλογικής περιόδου, με τις εκλογές να έχουν αναβληθεί πέντε φορές (λόγω κορονοϊού) και η νέα ημερομηνία να είναι η 19η Μαρτίου. Ετσι ασχολούνται μόνο με τις αρχαιρεσίες αλλά επειδή αυτό δεν έφτανε το νέο ...σπορ είναι για όλα να φταίει ο Γραμμένος.

Καμία έκπληξη και παράλληλα δεν μας λένε κάτι καινούριο. Όλος ο κόσμος ξέρει ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ, ο «δικός μας Γραμμένος» κατά τον Σαββίδη, εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων και απουσίασε, από τον Αύγουστο του 2017 που ανέλαβε, από όλα τα μεγάλα προβλήματα. Άλλωστε, δεν τους πέρασε ούτε ως σκέψη να μείνει στην ηγεσία της ομοσπονδίας, τον είχαν... βαφτίσει και «πρωθυπουργό του ποδοσφαίρου», τρομάρα τους! Τελικά τους βγήκε πρωθυπουργός του ...χωρίς ποδοσφαίρου! Δείτε πόσο μίκρυνε η Εθνική επί θητείας του που την πήρε από το Καραϊσκάκη για να ζήσει μεγάλες δόξες αλλά έγινε... «τραβάτε με κι ας κλαίω». Εγιναν ντέρμπι αγώνες με τη Σλοβενία, το Κόσοβο, τη Μολδαβία.
Για να... επιστρέψουμε στα διοικητικά: Όλοι στην ΕΠΟ προσπαθούν να σωθούν και όλοι τα ρίχνουν στον Γραμμένο, δικαιώνοντας την κριτική που τους ασκήθηκε από τον Ολυμπιακό και από άλλες ομάδες. Είναι επιβεβαίωση να τα λένε και μόνοι τους, να μιλούν για ακυβερνησία ακόμη και μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας, λες και είναι μέλη άλλης διοίκησης. Όμως, ο Ολυμπιακός πρώτος τους έβγαλε στη σέντρα και εξακολουθεί να το κάνει.

Με τον Γραμμένο δεν υπάρχει κανονικότητα στο ποδόσφαιρο. Μέχρι και που η διοίκησή του κατέχει ένα μοναδικό... ρεκόρ. Είναι παγκόσμιο φαινόμενο καθώς βιάζεται να φύγει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Σε όλες τις ομοσπονδίες καθυστέρησαν οι εκλογές αλλά στην ΕΠΟ θέλουν να τις κάνουν οπωσδήποτε. Πείτε το και απόδειξη πόσο πολύ αγαπάνε το ποδόσφαιρο. Χορεύουν στο ρυθμό αυτών που το άλωσαν και δεν τους αντέχουν ούτε οι ίδιοι. Για αυτό τους διώχνουν.

Διαβάστε επίσης

Η αθέατη όψη της ΚΕΔ

Η αθέατη όψη της ΚΕΔ

Παρασκήνιο: Κάποιοι δημιουργούν θέμα με κόντρες, ενώ ο στόχος είναι η επιστροφή του Τριτσώνη...