Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλοι εναντίον όλων στην ΕΠΟ

Όλοι εναντίον όλων στην ΕΠΟ
Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2021 - 22:28
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Στην ΕΠΟ είναι γνωστός ο «εμφύλιος» μεταξύ των μπλοκ του βορρά και του νότου. Όμως, από τότε που η ομοσπονδία μπήκε σε προεκλογική περίοδο υπάρχουν ρωγμές και μέσα σε κάθε μπλοκ. Εχουν βγει... μαχαίρια, όπως θα λέγαμε αν ήταν το πολιτικό ρεπορτάζ, και ο λόγος είναι ότι φεύγουν και ο Γραμμένος αμφισβητείται από όλους και όλα, ενώ όλοι αμφισβητούν όλους.

Κατ' αρχήν, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, όλοι είναι εναντίον του Γραμμένου και είναι να απορεί κανείς πως τα... κατάφερε έτσι. Επίσης, ο πρόεδρος της ΕΠΟ τα έχει με τον αναπληρωτή πρόεδρο Νίκο Βακάλη, επειδή του κάνει αντιπολίτευση ακόμη και στη διάρκεια των συνεδριάσεων της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Παράλληλα, υπάρχει και δυσαρέσκεια του Χατζησαρόγλου επειδή δεν τον έβαλαν στην πενταμελή επιτροπή που (δήθεν) θα πάει στη Νιόν της Ελβετίας για να καταγγείλει παρέμβαση του Αυγενάκη στο αυτοδιοίκητο!

Το να φωνάζει η ΕΠΟ ότι το νομοσχέδιο Αυγενάκη αλλά και κάποιοι προηγούμενοι αθλητικοί νόμοι τόσο του νυν όσο και πρώην Υφυπουργών Αθλητισμού παρεμβαίνουν στο αυτοδιοίκητο, μόνο γέλια μπορεί να προκαλέσει.

Κατ' αρχήν με την αναδιάρθρωσή (σ.σ. κατάργηση της Football League) η ίδια η ομοσπονδία είναι αυτή που ζήτησε από τον Αυγενάκη να παρέμβει στο αυτοδιοίκητο! Επιπλέον, την αναδιάρθρωση που έγινε πριν από δυο χρόνια την επέβαλε ο Βασιλειάδης και πιο πριν ο Κοντονής με νόμο κατάργησε το αυτοδιοίκητο, που ίσχυε με το νόμο Ορφανού, αλλά κανείς δεν φώναξε!

Διαβάστε επίσης

Η αθέατη όψη της ΚΕΔ

Η αθέατη όψη της ΚΕΔ

Παρασκήνιο: Κάποιοι δημιουργούν θέμα με κόντρες, ενώ ο στόχος είναι η επιστροφή του Τριτσώνη...