Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έπεσαν οι μάσκες για τον πόλεμο της ΕΠΟ στον Ολυμπιακό

Έπεσαν οι μάσκες για τον πόλεμο της ΕΠΟ στον Ολυμπιακό
Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2021 - 20:28
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Για την Πέμπτη (18/02), αλλάζοντας και την έδρας (από τα Γιάννενα στο Αγρίνιο), όρισε η ΕΠΟ τον προημιτελικό Κυπέλλου ΠΑΣ-Παναθηναϊκός και η σέντρα θα γίνει στις 3 μ.μ. Η Επιτροπή Διοργανώσεων εξέθεσε όχι μόνο τη διοίκηση Γραμμένου αλλά και τις πέτρες στο Πάρκο Γουδή. Την εξέθεσε επειδή επιβεβαίωσε ότι έχουν το Κύπελλο ως... όχημα για να βάζουν εμπόδια στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Ολυμπιακού. Άλλωστε, σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση.

Τον Φεβρουάριο του 2019 ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Τάκης Αγραφιώτης είχε διαμαρτυρηθεί γιατί κατά πάγια τακτική της η ΕΠΟ βάζει αγώνες Κυπέλλου τον Φεβρουάριο, επιβαρύνοντας το πρόγραμμα του Ολυμπιακού, και του απάντησαν ότι δεν υπάρχουν κενές ημερομηνίες επειδή η UEFA δεν επιτρέπει άλλα ματς όταν γίνονται αγώνες Champions League ή Europa League. Κι όμως ο αγώνας ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός ορίστηκε ημέρα Europa League, όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αϊντχόφεν. Στην ΕΠΟ τα κάνουν και τα λένε όπως... βολεύεται η «εξυγίανση».

Mε την τωρινή ΕΠΟ το Κύπελλο κατάντησε να μην είναι μια κανονική διοργάνωση αλλά επίδειξη «εξυγίανσης». Γελάει ο κόσμος με αυτά που κάνει η ΕΠΟ. Φαίνεται πως η διοίκηση Γραμμένου, τώρα που φεύγει, δεν ενδιαφέρεται να αφήσει καλό όνομα. Μάλλον ξέρει ότι δεν προλαβαίνει να το... γυρίσει αφού από τον Αύγουστο του 2017 ξεκίνησε να καταστρέφει το ελληνικό ποδόσφαιρο, μέχρι και τις διοργανώσεις της.

Από τον Παναθηναϊκό... έβγαζαν ότι δεν είχαν συμμετοχή στην απόφαση της ΕΠΟ για την αλλαγή έδρας του αγώνα της Πέμπτης (18/02) με τον ΠΑΣ Γιάννινα από τους «Ζωσιμάδες» στο Αγρίνιο. Όμως, το γεγονός ότι έκαναν πρόσθετη παρέμβαση στο Διαιτητικό Δικαστήριο υπέρ της απόφασης-έκτρωμα της ΕΠΟ πρόδωσαν και το ρουσφέτι, ένα ακόμη, στο Κύπελλο. Η συζήτηση της προσφυγής του ΠΑΣ ορίστηκε για την Πέμπτη στις 10 π.μ.

Διαβάστε επίσης

Η αθέατη όψη της ΚΕΔ

Η αθέατη όψη της ΚΕΔ

Παρασκήνιο: Κάποιοι δημιουργούν θέμα με κόντρες, ενώ ο στόχος είναι η επιστροφή του Τριτσώνη...