Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο αθέατος πόλεμος στην ΕΠΟ

Ο αθέατος πόλεμος στην ΕΠΟ
Παρασκευή, 2 Απριλίου 2021 - 21:57
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Καλά κρατούν οι συγκρούσεις στην ΕΠΟ, αφού με το... καλημέρα, εννοούμε με την εκλογή της νέας διοίκησης, η ομοσπονδία έχει πάρει... φωτιά. Καμία έκπληξη...

Ούτε η νέα διοίκηση διαφέρει σε κάτι από την προηγούμενη του Γραμμένου, όταν ο πόλεμος μεταξύ του μπλοκ του βορρά και του νότου «έκλεβε την παράσταση» και οι παράγοντες των δυο πλευρών τα έβρισκαν μόνο όταν ήταν να κάνουν ρουσφέτια στην ΑΕΚ ή στον ΠΑΟΚ, Παράλληλα, το τελευταίο διάστημα είχαν κάνει και ανακωχή για να δείξουν ότι είναι «καλά παιδιά» ενόψει των εκλογών του περασμένου Σαββάτου (27/03).

Έτσι, ο... εμφύλιος πόλεμος μεταξύ των δυο μπλοκ που έχουν άρωμα ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, αντίστοιχα, συνεχίζεται και μετά την εκλογή της νέας διοίκησης, με πρόεδρο τον Ζαγοράκη. Ο Γραμμένος όχι μόνο δεν κατάφερε να τους ενώσει αλλά του έβαζαν και... εμπόδια.

Για να υπάρχει περισσότερος χρόνος να τα βρουν για τη μοιρασιά των πόστων η ΕΠΟ η συνεδρίαση της ΕΕ την προσεχή Δευτέρα (05/04) αντί για την Παρασκευή (02/04). Το μπλοκ του βορρά, λέγεται ότι το θέλει και ο Ζαγοράκης, πιέζει για να μπει ο Αντωνίου αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, επειδή βγήκε πρώτος σε ψήφους, όμως η πλευρά της ΑΕΚ δεν το συζητά. Για αυτή τη θέση θέλει τον Παναγιώτη Δημητρίου και αντιπρόεδρος να παραμείνει ο Αντωνίου. Όμως, αυτοί που αντιδρούν έχουν και το επιχείρημα ότι η θέση του αναπληρωτή προέδρου στην προηγούμενη ΕΕ ανήκε στην ΑΕΚ (= Βακάλης) και θέλουν να γίνει... τράμπα και τώρα η ΑΕΚ να πάρει την αντιπροεδρία. Πάντως, όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα λένε ότι δεν υπάρχει περίπτωση ο Μελισσανίδης να κάνει πίσω, σχετικά με τον Δημητρίου.

Θέμα υπάρχει και με τη θέση του ταμία. Το μπλοκ του βορρά προωθεί τον Χατζησαρόγλου της Δράμας, όμως ο Μελισσανίδης θέλει τον Τζαφέρη της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής. Σα να μην έφταναν όλα αυτά... μάχη γίνεται και για τις επιτροπές, κάποιοι δεν επιθυμούν ο Δανιήλ της ΕΠΣ Αχαΐας να αναλάβει την Επιτροπή Διοργανώσεων.

Γενικά, το... πεδίο της ΕΠΟ μυρίζει ...μπαρούτι. Οι παράγοντες του μπλοκ του νότου τα έχουν με αυτούς του μπλοκ του βορρά επειδή τους ...έριξαν στις ψήφους. Δηλαδή, δεν ψήφισαν όλοι όλους για να φανεί ότι αυτοί του ΠΑΟΚ έχουν περισσότερο ...ρεύμα. Δεν είναι τυχαίο ότι στην πρώτη εξάδα, από πλευράς αριθμού ψήφων, είναι οι πέντε του μπλοκ του βορρά και ο Δημητρίου από το μπλοκ του νότου. Επίσης, ήθελαν πρώτος αναπληρωματικός να βγει από το μπλοκ του νότου, όμως προέκυψε ο Διακοφώτης που ανήκει στο μπλοκ του βορρά.

Διαβάστε επίσης

Έχασαν τον ύπνο τους λόγω Ολυμπιακού

Έχασαν τον ύπνο τους λόγω Ολυμπιακού

Ούτε που θέλουν να σκέφτονται στη Superleague την πιθανότητα οι «ερυθρόλευκοι» να μην μπουν στην Κεντρική Διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Γράφει ο Βάιος Μπαλάφας