Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μια συνάντηση, μια τρύπα στο νερό

Μια συνάντηση, μια τρύπα στο νερό
Πέμπτη, 8 Απριλίου 2021 - 00:44
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Χειρότερα δεν γίνεται για την Εθνική. Απόδειξη η ισοπαλία που έφερε με την Γεωργία στην Τούμπα, ένα ματς που έπρεπε να κερδίσει για να έχει αξία και η εκτός έδρας ισοπαλία στην Ισπανία. Όμως, το χειρότερο όλων είναι ότι και στα δυο ματς το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ήταν ένα... μάτσο χάλια!

Έβγαλαν μια δυσαρέσκεια του Ζαγοράκη για τον ομοσπονδιακό τεχνικό Τζον Φαν'τ Σχιπ, κάποιοι άκουσαν να... τρίζει και η καρέκλα του. Τελικά, σήμερα (07/04) έγινε μια συνάντηση μεταξύ τους για να γίνει μια τρύπα στο νερό. Ενώ η Εθνική νοσεί βαριά, ο Ζαγοράκης συναντήθηκε με τον Φαν'τ Σχιπ για να μας πουν ότι ο ομοσπονδιακός φεύγει για την Ολλανδία!

Προφανώς, διέρρευσαν ότι πάει στην Ολλανδία, για να γίνει μια ακόμη επίδειξη δύναμης του συστήματος απέναντι στον Ζαγοράκη. Λογικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός θέλει να κάνει τουρισμό αφού δεν μένει στην Ελλάδα για να δει τα πλέι οφ και να τσεκάρει παίκτες. Δεν έχει σημασία ότι οι επόμενες επίσημες υποχρεώσεις της Εθνικής είναι τον Σεπτέμβριο, καθώς πρέπει να προετοιμάσει την ομάδα. Αλλωστε, ακολουθούν και δυο πολύ δύσκολα φιλικά, τον Ιούνιο, με το Βέλγιο και την Τουρκία.

Εδώ δεν άφησαν τον Ζαγοράκη να εισηγηθεί την πρόσληψη Εκτελεστικού Γραμματέα, δεν τον αφήνουν, σε ολόκληρο πρόεδρο της ΕΠΟ, να δημιουργήσει γραφείο συμβούλων του στην ομοσπονδία, θα τον αφήσουν να διώξει τον Φαν'τ Σχιπ από την Εθνική; Δεν... παίζει τέτοιο έργο. Σα να μην έφτανε αυτό δεν βγαίνει ούτε κάποιος προβληματισμός, παρά μια ρηχή αντιμετώπιση του προβλήματος που λέγεται Εθνική ομάδα. Ελλειψη σοβαρότητας απέναντι σε ένα σοβαρό πρόβλημα, επειδή κάποτε, ακόμη και αν δεν ήταν στις δόξες της, η Ελλάδα κέρδιζε μόνο με τη φανέλα της ομάδες σαν τη Γεωργία.

Τι κι αν ο Ζαγοράκης έθεσε όρο ότι αυτός θα αποφασίζει για θέματα Εθνικών ομάδων; Μια που το είπαν, μια που το άκουσαν και μια που το... χαλιφάτο ανέλαβε να του κόψει τον αέρα!

Διαβάστε επίσης

«Άγγλος ασθενής» της διαιτησίας

«Άγγλος ασθενής» της διαιτησίας

Ο Κλάτενμπεργκ δίνει δικαιώματα με τους ορισμούς που κάνει. Τελευταίο παράδειγμα οι Καραντώνης, Μανούχος στο Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ και το... φρένο στον Ευαγγέλου.