Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έκαναν... άλλοθι τον Ζαγοράκη

Έκαναν... άλλοθι τον Ζαγοράκη
Σάββατο, 10 Απριλίου 2021 - 21:49
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Τι Γραμμένος, τι Ζαγοράκης...

Είναι κατάντια για τον αρχηγό της Εθνικής του 2004 ήδη να έχει γίνει άλλοθι και να μπαίνει μπροστά, ώστε να κάνουν οι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ό,τι θέλουν στην ΕΠΟ. Είναι ντροπή ο κατήφορος που έχει πάρει, ενώ έχουν περάσει μόνο λίγες μέρες μετά τις εκλογές της 27ης Μαρτίου να έχει Γραμμένος στη θέση του Γραμμένου. Τελευταίο παράδειγμα η στελέχωση των Επιτροπών της ΕΠΟ. Είναι αδύνατο ο Ζαγοράκης να δέχεται κάτι τέτοια...

Ο κόσμος το' χε τούμπανο. Ακόμη και πριν από τις εκλογές της ΕΠΟ ήταν γνωστό (για παράδειγμα) ότι ο Δανιήλ θα αναλάμβανε την Επιτροπή Διοργανώσεων, ο Φύτρας την Επιτροπή Ποδοσφαίρου Γυναικών και ο Παπαχρήστος από την Τεχνική Επιτροπή. Αυτά επιβεβαιώθηκαν, για την ακρίβεια επικυρώθηκαν, και στην σημερινή ΕΕ της ΕΠΟ, όπου τον εξέθεσε ο Αγραφιώτης, ρωτώντας τον αν έχει μιλήσει με όσους μπήκαν στις Επιτροπές και προτείνοντας να πάρουν και έναν κηπουρό για να ποτίζει τις γλάστρες. Άλλωστε, ο Ζαγοράκης δεν γνώριζε ούτε τον αναπληρωτή πρόεδρο, τον Παναγιώτη Δημητρίου ούτε τον Εκτελεστικό Γραμματέα Ιάκωβο Φιλιππούση, εναντίον της πρόσληψης του οποίου ο Ολυμπιακός έχει προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. Δεν φρόντισε καν να μιλήσει μαζί τους, πριν μπουν στα πόστα τους και να σκεφτεί κανείς ότι είναι οι άμεσοι συνεργάτες του!

Το ερώτημα είναι απλό. Τι πήγε να κάνει ο Ζαγοράκης στην ΕΠΟ; Τι πρόγραμμα έχει; Γιατί δεν τον ακούσαμε να το αναλύει τόσο πριν όσο και μετά την εκλογή του. Κάτι για υλοποίηση της Ολιστικής Μελέτης έλεγε αλλά μετά το... γύρισε κι αυτό, δηλώνοντας ότι «έχει και καλά στοιχεία», τη στιγμή που ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ας μην ξεχνάμε ότι ο Ζαγοράκης είναι και Ευρωβουλευτής της ΝΔ, έχει δηλώσει ότι η Κυβέρνηση θα την εφαρμόσει ολόκληρη και περιμένει από τις ΦΙΦΑ, ΟΥΕΦΑ να επιβάλλουν την ΕΠΟ να κάνουν το ίδιο.

Ο Ζαγοράκης είχε φιλοδοξία να αναλάβει εξ ολοκλήρου τις Εθνικές ομάδες. Μετά τη στελέχωση των Επιτροπών, ας αλλάξει πλευρό, μπας και δει άλλο όνειρο. Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής παρέμεινε ο Παπαχρήστος.

Χαιρετίσματα λοιπόν στην... εξουσία!

Χα, χα, χα...

Διαβάστε επίσης

«Άγγλος ασθενής» της διαιτησίας

«Άγγλος ασθενής» της διαιτησίας

Ο Κλάτενμπεργκ δίνει δικαιώματα με τους ορισμούς που κάνει. Τελευταίο παράδειγμα οι Καραντώνης, Μανούχος στο Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ και το... φρένο στον Ευαγγέλου.