Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Υπερκόπωση» από τα λάθη...

«Υπερκόπωση» από τα λάθη...
Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021 - 21:46
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Όλοι καταλαβαίνουμε τι γίνεται με τον Κλάτενμπεργκ. Όλοι βλέπουμε ότι δεν θέλει να εκτίθεται.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ έχει καθιερώσει την εβδομαδιαία τηλεκριτική των φάσεων, όμως σε κάθε... εμφάνισή του ασχολείται με όλο και λιγότερες περιπτώσεις. Λογικά, έχει κουραστεί από τα λάθη των διαιτητών και δεν θέλει να βγάζει στη φόρα την κακή εικόνα τους, προτιμώντας τις εκπτώσεις, ειδικά τώρα που τελειώνει η σεζόν.

Τελευταίο παράδειγμα αποτελούν η τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ και των πλέι άουτ. Τι δεν σχολίασε ο Κλάτενμπεργκ;

1)Το πρώτο πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ στο εκτός έδρας παιχνίδι της με τον Αρη (3-1) στο 11', καθώς δεν υπάρχει ανατροπή του Λόπες από τον Ρόουζ. Ο παίκτης της ΑΕΚ σήκωσε τα χέρια του και έκανε βουτιά. Άρα, ο Λευκορώσος Κουλμπάκοφ έκανε λάθος.

2) Στο 29', λίγο πριν το 2-0 υπέρ της ΑΕΚ, προηγείται επιθετικό φάουλ του Ανσαριφάρντ ο οποίος έσπρωξε από πίσω τον Σούντγκρεν. Αρα, το γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει, όμως ο Κλάτενμπεργκ «βλέπει» χέρι του Σούντγκρεν που, κατά την άποψή του, σωστά δεν δόθηκε!

3) Επίσης, δεν σχολίασε ένα ακόμη λάθος του Κουλμπάκοφ κατά του Αρη στο 89', όπου υπάρχει πέναλτι του Σβάρνα στον Ρόουζ, καθώς ο παίκτης της ΑΕΚ κράτησε αγκαλιά του αντίπαλό του.

4) Στο ματς Ατρόμητος-ΑΕΛ 0-1, ο Κουμπαράκης (Κυκλάδων) χάρισε δυο κίτρινες στον Μανούσο. Στο 54' επειδή σήκωσε το πόδι του στο πρόσωπο του Μπέρτου και του προκάλεσε αιμορραγία στα χείλη του και στο 80' για δυνατό μαρκάρισμα στον Ηλιάδη.

5) Στο ματς Απόλλων Σμύρνης-ΟΦΗ 0-0 ο Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) δυο φορές έκανε το ίδιο λάθος. Αντί για κόρνερ υπέρ του Απόλλωνα έδωσε άουτ. Δεν είναι κάτι τρομερό, όμως να κάνει δυο φορές το ίδιο λάθος; Δεν δείχνει ότι ο ρέφερι είναι ντεφορμέ;

Δεν είναι στραβός ο γιαλός αλλά στραβά αρμενίζει ο Κλάτενμπεργκ. Κάνει μέχρι και συναντήσεις ή έχει επαφές με προέδρους ΠΑΕ που δεν τις ανακοινώνει ο ίδιος ούτε ανακοινώνει το περιεχόμενό τους. Νομίζει ότι η διαιτησία είναι τσιφλίκι του και δεν θέλει διαφάνεια; Όμως, τι γνώμη έχουν η FIFA και η UEFA για όλα αυτά;

Διαβάστε επίσης